Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου;
Back To the Future

Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Ίνα Λαζοπούλου;

Αναμφισβήτητα η 'Ινα Λαζοπούλου ήταν το sex symbol της δεκαετίας του '90. 

Ήρθε στην Ελλάδα από την Αμερική με ένα βιογραφικό που έκανε τους Έλληνες σχεδιαστές να παραμιλούν: Το πρώτο όνομα στον οίκο Κριστιάν Ντιόρ, εμφανίσεις σε βιντεοκλίπ διεθνών αστέρων, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα, διαφημίσεις, συνεντεύξεις στα πιο δημοφιλή περιοδικά και εκπομπές του πλανήτη.

Το 2000 αποσύρθηκε από τα fashion shows και τον χώρο της μόδας κλείνοντας την καριέρα της με μια φωτογράφιση για γνωστή εταιρία αθλητικών, για την οποία πληρώθηκε με 45.000 ευρώ για δύο ώρες φωτογράφισης.

Μετακόμισε στο Μαϊάμι έπειτα από επαγγελματική πρόταση που της έγινε με αρκετά μηδενικά στην αμοιβή της και ζούσε υπέροχα ενώ έκανε όλα όσα ήθελε. Η τρίτη και τελευταία φορά που επισκέφτηκε τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη ήταν καθοριστική. Ο πατέρας της την παρακάλεσε να μείνει κοντά τους.

Η Ινα Λαζοπούλου έγινε και πάλι περιζήτητη με προτάσεις για σίριαλ, μόντελινγκ και εκπομπές. Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Σπυρόπουλο κατέληξε σε έναν μεγάλο ερωτά, έναν λαμπερό γάμο στην Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο, στην απόκτηση μιας όμορφης κόρης, της Αλεξάνδρας, και σε ένα διαζύγιο έπειτα από δυόμισι χρόνια συνύπαρξης. Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ, παραμένουν καλοί φίλοι μέχρι σήμερα κι εκείνη ποτέ δεν δέχτηκε διατροφή. «Αν δεν είχα μείνει έγκυος, θα ήμουν στην Αμερική. Είχα βγάλει εισιτήριο one way».

Το 2007 εμφανίστηκε με τον διεθνούς φήμης «The Game» ή αλλιώς Jayceon Terrell Taylor στη συναυλία του στην Ελλάδα και αποθεώθηκε! Επί οκτώ χρόνια ήταν ζευγάρι με πολύ γνωστό μουσικό , όμως κράτησε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παλεύοντας να καταξιωθεί μέσα από τα σόου της και όχι τα ερωτικά της. Ηχογράφησε δύο άλμπουμ, συμμετείχε στην παράσταση «Θου Κύριε οι φοροφυγάδες» και φωτογραφήθηκε γυμνή για την ΡΕΤΑ εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved