Η Σούζαν Άσμπι αποκαλύπτει τους επώνυμους δεσμούς της που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας
Back To the Future

Η Σούζαν Άσμπι αποκαλύπτει τους επώνυμους δεσμούς της που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας

Η Σούζαν Άσμπι έγινε γνωστή μέσα από εκπομπές όπου παρουσίαζε την στήλη της γυμναστικής.

Τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με άλλα πράγματα που την γεμίζουν. Η γυμνάστρια σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα μίλησε για την δημοσιότητα, αλλά και για σχέσεις της που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.


Την ξαφνική δημοσιότητα πώς τη διαχειριστήκατε;
Δεν άλλαξα. Ωστόσο είχα να αντιμετωπίσω περίεργες εκδηλώσεις θαυμασμού, κυρίως από τον αντρικό πληθυσμό. Θυμάμαι σε ένα ταξίδι με την εκπομπή στη Θεσσαλονίκη ένα ελικόπτερο να πετάει πάνω από το ξενοδοχείο «Φιλίππειο», όπου διαμέναμε όλο το team, κι έναν άντρα να πετάει λουλούδια φωνάζοντας «Σούζαν, σ' αγαπώ»! Είχαμε πάθει όλοι σοκ.

Υπήρχαν όμως και δυσάρεστα ή ανεπιθύμητα φλερτ;
Το χειρότερο ήταν από τον κοσμηματοπώλη Νοράι Σαπουτζιάν. Τότε δεν τον ήξερε κανείς. Εμφανίστηκε μπροστά μου σε μεγάλο κλαμπ, όπου διασκέδαζα με την παρέα μου και άρχισε να μου κουνάει όλο νόημα ένα διαμαντένιο κολιέ. Σηκώθηκα έξαλλη, τον έσπρωξα και τον έβρισα.

Ζήσατε όμως και θυελλώδεις έρωτες;
Ναι, αλλά κρατήθηκαν μυστικοί, γιατί αλλιώς θα έπεφτε «βόμβα» στην Αθήνα! Είχα σχέση για αρκετό καιρό με πασίγνωστο τραγουδιστή, πρώτης γραμμής, όχι Αθηναίο. Πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο. Ερχόταν στην εκπομπή και τραγουδούσε τις επιτυχίες του, κι ανταλλάζαμε κλεφτά βλέμματα! Χωρίσαμε όμως λόγω «ανωτέρας βίας». Μια σχέση μου με πολύ γνωστό ηθοποιό που πλέον διαμένει στην Κύπρο είχε γίνει κάπως γνωστή, ωστόσο δεν μαθεύτηκε ποτέ ο δεσμός μου με έναν κούκλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πότε έφτασε ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας;
Το 1997 γνώρισα τον δεύτερο άντρα μου, τον Χάνι, έναν γοητευτικό Αμερικανοαιγύπτιο που εργαζόταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τον αγάπησα πολύ. Ανοίξαμε στη συνέχεια ένα καφέ με ναργιλέδες στη Νέα Κηφισιά κι ύστερα από αρκετούς μήνες μού πρότεινε να τον ακολουθήσω στην Αμερική. Ηταν λίγο μετά τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη σε τροχαίο, που με είχε συγκλονίσει, γιατί εκτός του ότι συνεργαζόμασταν στην εκπομπή, ήμασταν και καλοί φίλοι. Μετακομίσαμε λοιπόν με τον Χάνι στην Ουάσινγκτον, λόγω της δουλειάς του, και ζούσαμε σε μια εντυπωσιακή έπαυλη. Ημασταν τρελά ερωτευμένοι, αλλά προσωπικά δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για έναν δεύτερο γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved