Παράτησε τις εκπομπές για να αφοσιωθεί στον έρωτά της…
Back To the Future

Παράτησε τις εκπομπές για να αφοσιωθεί στον έρωτά της…

Όμορφη, δροσερή, μελαχρινή, με γατίσια μάτια, αποφάσισε να παρατήσει την τηλεόραση και τις εκπομπές και να αφοσιωθεί στον τρελό έρωτα που ζούσε. 

Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως ένα από τα κορίτσια του «μπουκέτου» που πρωταγωνιστούσε στο σόου του ΑΝΤΙ «3,2,1». Η εξωτερική της εμφάνιση, η χάρη της και η ευφράδεια της την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως. Ετσι, το 1995 ήρθε η πρόταση από το Star για την παρουσίαση δικής της εκπομπής. Οι μετοχές της ανέβαιναν, όμως εκείνη αποφάσισε να πορευτεί διαφορετικά. Αποχαιρέτησε τα πλατό και για χάρη του ερωτά της για τον Μιχάλη Ρακιντζή αποσύρθηκε διακριτικά. Σήμερα δουλεύει ως γραφίστρια, επιμελείται εικόνες και βίντεο, ενώ έχει γίνει εξπέρ στα special effects, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, που γνώριζε τεράστια επιτυχία στη νεολαία, πήγε καλεσμένος σε μία από τις εκπομπές μόνο και μόνο για να τη γνωρίσει, αφού συνήθως απέρριπτε τις προτάσεις που του γίνονταν για εμφανίσεις στην τηλεόραση. Από τότε μέχρι και σήμερα το ζευγάρι παραμένει μαζί και αγαπημένο.
Οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τον δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το κατάφεραν. Για αρκετό καιρό κανείς τους δεν παραδεχόταν ότι «κάτι τρέχει», ενώ πέρασαν χρόνια μέχρι να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους. «Δεν θέλησα ποτέ να κρύψω ότι είμαι με την Κωνσταντίνα. Ισα ίσα που νιώθω υπέροχα δίπλα της. Απλώς δεν αφορά κάποιον το να βγαίνω έξω συνέχεια με τη σύντροφο μου καινά φωτογραφίζομαι. Περνάω υπέροχα κοντά της και θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή μαζί της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved