«Η Αλίκη ήταν ταγμένη στη δουλειά της»
Back To the Future

«Η Αλίκη ήταν ταγμένη στη δουλειά της»

Για την συνεργασία που τον δυσκόλεψε περισσότερο αλλά και για όλα όσα αποκόμισε από αυτές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας.

«Δεν προσπάθησα ποτέ να πείσω κάποιον για να του κάνω τη βιογραφία. Τα πράγματα ήρθαν από μόνα τους. Η πρώτη βιογραφία ήταν της Αλίκης και όταν εκείνη, η πιο δύσκολη περίπτωση στον χώρο, με απαιτήσεις, σου έλεγε το «ναι», για να της κάνεις είτε δίσκο είτε βιβλίο ή μια συνεργασία, είχες ανοίξει τις πόρτες του παραδείσου. Η Αλίκη ήταν πολύ σίγουρη για το αποτέλεσμα, γιατί είχα δώσει ήδη τις εξετάσεις μου με κάποιους δίσκους που είχαμε συνεργαστεί νωρίτερα», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας στην Espresso και συνεχίζει:

«Η έρευνα που έκανα και το γεγονός ότι για έναν ολόκληρο χρόνο είχα ξεχάσει ποιος ήμουν και ζούσα τη ζωή του άλλου που βιογραφούσα δεν άφηνε περιθώρια σε κάποιον να αμφισβητήσει τη δουλειά μου. Αυτό το είδαν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι και είπαν ότι ήθελαν να τους κάνω εγώ τη βιογραφία. Ξέρω πως ήταν δύσκολοι άνθρωποι, δεν απομυθοποίησα ποτέ κανέναν, γιατί δύσκολοι ήταν στις επιλογές τους και στην απαίτηση που είχαν να βγαίνει σωστή η δουλειά τους».

Τι αποκόμισε από τη συνεργασία του με τα σπουδαία αυτά ονόματα;
«Η Αλίκη ήταν ταγμένη στη δουλειά της! Εμαθα, λοιπόν, από αυτήν να είμαι τελειομανής. Από τη Ρένα Βλαχοπούλου πήρα την απλότητα που είχε ως άνθρωπος. Το καλό με μένα είναι ότι ισορρόπησα μέσα μου αυτά που έβλεπα και αυτά που βίωνα, απ’ όλους αυτούς τους μύθους που συναναστράφηκα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved