«Η Αλίκη μου είχε πει τη χρυσή κουβέντα: ‘Επειδή είσαι ένα παιδί που έχεις ένα αστέρι πάνω σου…’»
Back To the Future

«Η Αλίκη μου είχε πει τη χρυσή κουβέντα: ‘Επειδή είσαι ένα παιδί που έχεις ένα αστέρι πάνω σου…’»

Για τον λόγο που παράτησε την υποκριτική και αφοσιώθηκε στα βιβλία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας.

«Επειδή είχα ένα μειονέκτημα με την εμφάνισή μου, είχα πάντα baby face. Και αυτό στην προσωπική ζωή μπορεί να είναι πολύ κολακευτικό, στη δουλειά όμως σε περιορίζει στους ρόλους. Ετσι συνειδητοποίησα από πολύ μικρός ότι πέρα από αγαπημένη φωτογραφία των κοριτσιών δεν ήμουν ούτε ο Βέγγος ούτε ο Κούρκουλος. Δεν είχα τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε χρίζουν πρωταγωνιστή», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας στην Espresso και συνεχίζει:

«Και τότε μου είπε η Αλίκη τη χρυσή κουβέντα: «Επειδή είσαι ένα παιδί που έχεις ένα αστέρι πάνω από το κεφάλι σου, πρέπει να το εκμεταλλευθείς και να γίνεις πρώτος σε κάποιον τομέα». Και τελικά κατάφερα προφανώς να ξεχωρίσω είτε με τις βιογραφίες είτε με τις παραστάσεις μου, που έχουν να κάνουν με την ένδοξη ιστορία του παρελθόντος σε σχέση με τη μουσική και το θέατρο. Είμαι ο πρώτος που ξεκίνησα να κάνω αφιερωματικές παραστάσεις. Ακολούθησαν κι άλλοι, αλλά εγώ συνεχίζω ακάθεκτος και βλέπεις ότι η επιτυχία είναι δεδομένη και με χαροποιεί ιδιαίτερα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved