Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρίμα… μπαλαρίνα!
Back To the Future

Δείτε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρίμα… μπαλαρίνα!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζει εδώ και λίγο καιρό το όνειρό της, κυνηγώντας μία σημαντική καριέρα στη Μέκκα του κινηματογράφου, το Χόλιγουντ.

Ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και απολαμβάνει μία όμορφη ζωή, διεκδικώντας περισσότερες ευκαιρίες στον τέχνη της υποκριτικής που επέλεξε να υπηρετεί εδώ και χρόνια.
Η όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός με την πρώτη ευκαιρία επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα, μεταξύ αυτών και η γιαγιά της που είναι από τις μεγάλες της αδυναμίες. Σε ένα από τα πρόσφατα ταξίδια της στην πατρίδα, η Ιωάννα βρέθηκε στο σπίτι της γιαγιάς και εστίασε σε μία φωτογραφία που είχε… στολίσει η αγαπημένη της γιαγιά σε κάποια γωνιά του δωματίου της. Πρόκειται για δική της φωτογραφία από όταν ήταν πιτσιρίκα και πήγαινε μπαλέτο. Η ίδια έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία: «Και μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο της γιαγιάς ... και βλέπεις τι αναμνήσεις έχει επιλέξει να κρατήσει... Ε ναι λοιπόν , τουλάχιστον για τη γιαγιά μου θα ειμαι πάντα μια πρίμα μπαλαρίνα!». Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved