Η Ματούλα ανοίγει το άλμπουμ της ζωής της: Το σκάνδαλο και ο έρωτας με τον Μπάρκουλη

Η Ματούλα ανοίγει το άλμπουμ της ζωής της: Το σκάνδαλο και ο έρωτας με τον Μπάρκουλη

Επίθετο δεν έχει. Δεν ήθελε να έχει.

Η Ματούλα, μοντέλο, ηθοποιός και εμβληματική περσόνα στα ένδοξα 70s, στα 71 της χρόνια σήμερα δηλώνει «ελεύθερη και υπερπλήρης». Αποκομμένη από συγγενικούς δεσμούς, σεμνοτυφίες και εξαρτήσεις.

Τον έρωτα τον πλήρωσε ακριβά, όπως όλα άλλωστε στη ζωή της. Κόρη αξιωματικού του Παπάγου και μετέπειτα του Καραμανλή, δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο μόλις στα 15 της χρόνια, όταν, έγινε γνωστός ο ερωτάς της με τον γόη του ελληνικού κινηματογράφου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η αποβολή από το σχολείο ήταν μεγάλο πλήγμα για τον αυστηρό πατέρα της, ο οποίος την οδήγησε τρεις μέρες στο κρατητήριο προκειμένου να καταθέσει ότι ο Μπάρκουλης πήγε με μια ανήλικη. Στη συνέχεια την έκλεισε σε αναμορφωτήριο, όμως ούτε εκεί αποκάλυψε το όνομα του αγαπημένου της.

«Αν το έκανα θα καταστρεφόταν η καριέρα του», λέει. Ο Μπάρκουλης έμεινε φίλος της ως το τέλος της ζωής του. «Με αγαπούσε ο Ανδρέας. Καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός φίλος», λέει σήμερα στο «Gala».

Τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της, γόνο μιας από τις ισχυρότερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας, τον χώρισε λίγο πριν μοιραστούν τα προσκλητήρια για τον γάμο τους και εξαφανίστηκε για 4 μήνες σε Λονδίνο, Ιταλία, Γαλλία προκειμένου να ξεχάσει. Γιατί; «Μου είπε ψέματα», αποκαλύπτει, ενώ φορά ακόμη το υπέροχο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει.

«Όταν έφυγα από το διαμέρισμα μας πήρα μόνο εσώρουχα και ένα φόρεμα. Τίποτα άλλο. Του τα άφησα όλα. Το δαχτυλίδι αυτό ξέχασα να το αφήσω γιατί το φορούσα στο χέρι μου», λέει και γελά με το βροντερό χαρακτηριστικό της γέλιο.

Τελικά παντρεύτηκε τον Ρομπέρτο Καριέρε, έναν Ιταλό γόη, επιχειρηματία. Η Ματούλα δεν ήθελε ποτέ να γίνει κάτι. Το μόνο που επιθυμούσε ήταν να νιώθει ελεύθερη. Παρ' όλα αυτά εργάστηκε ως μοντέλο έπαιξε σε επιθεώρηση πίστας, τραγούδησε δίπλα στον Ζαμπέτα αλλά και μόνη της στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε σε σίριαλ, σε ταινίες, άνοιξε το δικό της μαγαζί και τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της.

Στο Κολωνάκι ζει εδώ και μισό αιώνα. «Εγώ όταν περπατούσα στην Τσακάλωφ δεν πατούσα άσφαλτο. Ήταν χωματόδρομος. Αργότερα, τα σπίτια όπου ζούσαν οι θυρωροί έγιναν πανάκριβες μπουτίκ», λέει.

Πηγή: Gala

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY