«Έφαγε» ενοίκιο, ΟΤΕ και ΔΕΗ στον Ρέμο
Back To the Future

«Έφαγε» ενοίκιο, ΟΤΕ και ΔΕΗ στον Ρέμο

Τα εργένικά του χρόνια σίγουρα δεν θα τα ξεχάσει εύκολα. 

Ήταν τότε που δεν είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και είχε την ευκαιρία να ξενυχτάει με τους φίλους του.

«Μεγάλωσα στα Χανιά και μένω στη Γλυφάδα. Δεν θ΄άλλαζα κάτι από τη γειτονιά μου. Είναι μια κανονική γειτονιά με το φαρμακείο της, το ψιλικατζίδικό της, δεν έχει κίνηση και είναι κοντά στη θάλασσα. Δεν έχω να ζητήσω τίποτα παραπάνω. Από την Αθήνα της εργένικής μου ζωής δεν μου λείπει κάτι. Μου λείπει όμως η εργένικη ζωή όπως τη βίωνα τότε, πιτσιρικάς. Δηλαδή, η ανεμελιά, το γεγονός ότι είχα ελάχιστες υποχρεώσεις και λιγότερο άγχος» είπε ο Αντώνης Βλοντάκης και συνέχισε για την ζωή του στον Πειραιά:

«Όταν ανέβηκα στην Αθήνα από τα Χανιά έμεινα στον Πειραιά. Το στέκι μου τότε ήταν το Καρπούζι. Αυτοί που είναι συνομήλικοί μου σίγουρα θα το θυμούνται. Η Αθήνα είναι πολύ ωραία πόλη για να ζεις, έχει το κέντρο της, έχει και τα προάστιά της που δεν έχουν ταλαιπωρία, δεν έχουν βαβούρα. Αν είχα όμως ένα μαγικό ραβδάκι θα ήθελα να αναβαθμίσω την παραλία της Γλυφάδας. Δεν αντλώ έμπνευση από μέρη αλλά από ανθρώπους. Ωστόσο, με εμπνέει το ότι η Γλυφάδα είναι δίπλα στη θάλασσα και όταν θέλω να καθαρίσει το μυαλό μου πάω και βουτάω στη θάλασσα. Το Φθινόπωρο νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή εποχή για την πόλη. Γυρίζουν όλοι από τις θάλασσες, συναντάς χαρούμενες φάτσες, μπαίνεις σε μια ρουτίνα, αρχίζουν τα σχολεία , αρχίζει ξανά η ζωή από εκεί που την αφήσαμε» εξήγησε και συνέχισε για τα ξενύχτια που δεν θα ξεχάσει ποτέ:

«Αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα ήθελα να ζούσα στην Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Το πιο αξέχαστο ξενύχτι μου το έχω ζήσει το 1996, στις Χάντρες, τότε που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Θυμάμαι, ότι κάθε εβδομάδα ήμουν εκεί. Είχα φάει το ενοίκιο, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, δεν πλήρωνα τίποτα γιατί ήμουν συνέχεια εκεί» αποκάλυψε στο Down Town και συνέχισε: «Ένα τραγούδι που μου θυμίζει την τρέλα της Αθήνας είναι το Μαγικό Χαλί των Locomondo. Αν η πόλη είχε γεύση θα ήταν γλυκόξινη. Σε έναν τουρίστα θα πρότεινα να κάνει όλα αυτά που οι Έλληνες δεν κάνουν στην Αθήνα. Να πάει σε μέρη που τα έχουμε δίπλα μας και είναι ζήτημα αν τα έχουμε επισκεφτεί έστω και μία φορά» εξήγησε ο Αντώνης Βλοντάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved