Γνωριζόμαστε από κάπου; Ποιο είναι το ναυτάκι της φωτογραφίας, το αναγνωρίζετε; (photos)
Back To the Future

Γνωριζόμαστε από κάπου; Ποιο είναι το ναυτάκι της φωτογραφίας, το αναγνωρίζετε; (photos)

Υπήρξε άνθρωπος που καθόρισε τον κόσμο της μικρής οθόνης από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Και αυτή τη φωτογραφία δεν πρέπει να τη θυμάται ούτε ο ίδιος! 

Προφανώς και υπηρέτησε, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, τη μαμά πατρίδα στο Σώμα του Ναυτικού και το συγκεκριμένο φωτογραφικό στιγμιότυπο κυκλοφορεί στα social media τώρα τελευταία.

Μπορεί ο ίδιος να μην θυμάται καν ότι πόζαρε με τη στολή του ναύτη όμως θεωρείται πλέον... ντοκουμέντο.

Ο εν λόγω κύριος υπήρξε για χρόνια στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας ως ένα από τα "αστέρια" της TV και ήταν ο αγαπημένος στους πίνακες τηλεθέασης με το τηλεοπτικό έτερον ήμισύ του.

Όταν η μικρή οθόνη άρχισε να τον κουράζει και παρά το γεγονός ότι δεχόταν βροχή τις προτάσεις, προτίμησε να "νοικοκυρευτεί" και να αποκτήσει τη δική του οικογένεια ενώ επαγγελματικά ασχολήθηκε με τον χώρο του θεάτρου και της εστίασης, συνδυάζοντας αυτούς τους δύο κόσμους με απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε, ηθοποιός είχε σπουδάσει και η ανάγκη του να ασχοληθεί με αυτή τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική, υπερίσχυσε τελικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται αν και το πιθανότερο είναι ότι με τόσες πληροφορίες έχετε ήδη καταλάβει την ταυτότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved