Δέκα έρωτες που δεν θυμάστε … καν! (photos)
Back To the Future

Δέκα έρωτες που δεν θυμάστε … καν! (photos)

Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, ερωτεύτηκαν με πάθος, αλλά οι σχέσεις αυτές είχαν άδοξο τέλος.

Μάλιστα, αυτούς τους έρωτες, ελάχιστοι τους θυμούνται, και οι ίδιοι θέλουν να τους ξεχάσουν, αφού μετά τον χωρισμό τους σπανίως αναφέρονται σε αυτούς.

Η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Νταλάρας έζησαν έναν μεγάλο και έντονο έρωτα. Όσοι τους ζούσαν από κοντά εκείνη την περίοδο, πίστευαν ότι οι δυο τους θα φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Άννα Βίσση γνώρισε τον Γιώργο Νταλάρα όταν είχε έρθει στην Ελλάδα από την Κύπρο σε ηλικία 17 ετών. Τότε, που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού. Μάλιστα σε συνέντευξή της είχε πει: ««Δεν νομίζω ότι ο Νταλάρας με ήξερε σαν άνθρωπο. Δεν έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση μου με τον Γιώργο».

Αυτό τον έρωτα σίγουρα δεν τον θυμάται σχεδόν κανείς. Ο λόγος για τον Στέφανο Κορκολή και την Φιόνα Τζαβάρα. Οι δυο τους όχι μόνο υπήρξαν ζευγάρι, αλλά είχαν αρραβωνιαστεί. Ωστόσο, η σχέση αυτή δεν έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια όταν ήταν 16 χρονών είχε σχέση με τον γυμναστή Κώστα Αλιμπέρτη. Οι δυο τους ήταν μαζί πέντε ολόκληρα χρόνια, αλλά είχαν καταφέρει να προφυλάξουν τη σχέση τους. Ο Κώστας Αλιμπέρτης σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως εκείνος χώρισε την όμορφη Ζέτα, αφού ήθελε γάμο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης είχαν απασχολήσει αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με τη σχέση τους. Σήμερα, και οι δυο έχουν αποτραβηχτεί από τα media και ο καθένας έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ζει μόνιμα-πλέον- στην Πάρο, ενώ εκείνος μετά το διαζύγιό του με τον Κατερίνα Θάνου έχει κάνει νέα σχέση και ασχολείται με τα ταξίδια.

Η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη ξεκίνησε το 2000 ενώ το 2007 χώρισαν.

Βέβαια, ο Αλέξανδρος Παρθένης τα είχε και με την Ναταλία Γερμανού. Μια σχέση που βρέθηκε πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας και για την οποία και οι δυο είχαν μιλήσει πολλές φορές.

Τον έρωτα που ακολουθεί, μάλλον δεν τον θυμούνται αρκετοί.

Η Μιμή Ντενίση είχε σχέση με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Σήμερα, οι σχέσεις τους είναι καλές, καθώς τον χειμώνα που μας πέρασε τους είδαμε να συνεργάζονται στο «Your Face Sounds Familiar». Οι δυο τους ήταν μαζί πριν 22 χρόνια και από τότε έχουν αλλάξει πολλά στις ζωές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Σταύρος Ξαρχάκος ήταν μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια. Η ηθοποιός και ο μουσικοσυνθέτης προστάτευαν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό δεν είχαν μιλήσει δημόσια ποτέ γι’ αυτή. Σήμερα, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

Κι όμως, για όσους δεν το θυμάστε, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Καρβέλας έζησαν έναν μεγάλο πάθος. Βέβαια, οι δυο τους έχουν μιλήσει ελάχιστα γι’ αυτή τη σχέση, η οποία ήταν πριν αρκετά χρόνια. «Ήμουν σε μια σχέση, η οποία ήταν αυτή που ήταν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν και εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Όσο αμφιλεγόμενος κι αν θεωρείται εξαιτίας της προσωπικότητάς του. Όποιος βρισκόταν δίπλα του έπρεπε να περάσει από κόσκινο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Ζέτα Δούκα.

Στις αρχές του 2000, ο Σάκης Ρουβάς είχε ερωτευτεί την Ρεμπέκα Γουάνγκ. Μια σχέση που είχε βρεθεί πολλές φορές στα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, στη ζωή του τραγουδιστή μπήκε η Κάτια Ζυγούλη, με την οποία δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια.

Για το τέλος, σας αφήσαμε μια σχέση, η οποία κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο και την Τάνια Τσανακλίδου. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να ήταν μεγάλη, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο. Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του ’90 και σήμερα παραμένουν πολύ αγαπημένοι φίλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved