Έρωτας της ελληνικής σόουμπιζ που δεν θυμάστε καν! Και δεν φαντάζεστε και ποιοι είναι! (photos)
Back To the Future

Έρωτας της ελληνικής σόουμπιζ που δεν θυμάστε καν! Και δεν φαντάζεστε και ποιοι είναι! (photos)

Υπήρξαν ζευγάρι για περίπου ενάμιση χρόνο αλλά τελικά αυτός ο έρωτας, όπως αποδείχτηκε, δεν είχε μέλλον! 

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2006 και αμέσως "έδεσαν". Μοντέλα και οι δύο -εκείνη εστεμμένη με τίτλο ομορφιάς και εκείνος ένα από τα ωραιότερα αγόρια της ελληνικής μόδας- δεν άργησαν και πολύ να καταλάβουν πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Έζησαν μαζί για σχεδόν ενάμιση χρόνο και μάλιστα με αρκετά... διαλείμματα όχι λόγω καβγάδων ή χωρισμών αλλά λόγω του ότι εκείνος ήταν στην Αμερική και εκείνη στην Ελλάδα για δουλειές.

Το καλοκαίρι του 2007 όπου θα γιόρταζαν την πρώτη τους επέτειο και εκείνος βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα περιοδικά και οι εφημερίδες τούς ήθελαν να έχουν χωρίσει. Ο λόγος; Εκείνη ήταν στη Λευκάδα για διακοπές και εκείνος στη Μύκονο.

Τελικά, λίγο καιρό μετά, οι δυο τους διέψευσαν τους πάντες καθώς έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση και μάλιστα έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Οι υποψίες πολλών, όμως, ότι αυτός ο έρωτας δεν έχει μέλλον επιβεβαιώθηκαν όταν το ζευγάρι έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση του.

Ούτε έχουν ξαναμιλήσει από τότε και μάλιστα, επειδή συνεχίζουν και οι δύο να βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας.

Δείτε για ποιους πρόκειται αλλά και φωτογραφίες από το χρονικό του έρωτά τους, από την αρχή του μέχρι και το οριστικό του τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved