Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τεράστια αλλαγή της queen Dina στο πέρασμα των χρόνων! (photos)
Back To the Future

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τεράστια αλλαγή της queen Dina στο πέρασμα των χρόνων! (photos)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας... συστήθηκε το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει ριζικά! Κυρίως προς το καλύτερο! 

Η παρουσιάστρια η οποία έχει ακούσει πολλά και έχει διαβάσει ακόμα περισσότερα σε εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικό Τύπο, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει βρει το στυλ που της πηγαίνει.

Πιο ώριμη, πιο ήρεμη και κυρίως πιο συνειδητοποιημένη στα "θέλω" της, η queen Dina όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, κατάφερε να απαλλαγεί, στυλιστικά τουλάχιστον, από τις εμμονές της και να αποκτήσει το λουκ και το στυλ που της ταιριάζουν δίνοντας 'ταυτότητα' σε κάθε της εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως στο πέρασμα των χρόνων, υπήρξαν πολλές φορές που μας απογοήτευσε με στυλιστικά ατοπήματά της όμως πλέον έχει βρει ακριβώς αυτό που της πηγαίνει και ρούχα που αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία του σώματός της. Όπως για παράδειγμα τα καλλίγραμμα πόδια της που είναι, όντως, σημείο αναφοράς κάθε φορά που βλέπει κανείς την παρουσιάστρια.

Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, η Κωνσταντίνα δεν κάνει extreme αλλαγές καθώς έχει βρει αυτό που της ταιριάζει περισσότερο.

Συγκεντρώσαμε φωτογραφίες της από εμφανίσεις της από το 2012 μέχρι σήμερα που αξίζει να δείτε μία προς μία για να διαπιστώσετε και εσείς την τεράστια αλλαγή της. Δείτε στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved