Πρωταγωνιστής του Τατουάζ, πιτσιρίκος, στο γάμο του πατέρα του πριν 12 χρόνια! (exclusive photos)
Back To the Future

Πρωταγωνιστής του Τατουάζ, πιτσιρίκος, στο γάμο του πατέρα του πριν 12 χρόνια! (exclusive photos)

Αυτόν τον χειμώνα με τη συμμετοχή του στο εξαιρετικά πετυχημένο σήριαλ Το Τατουάζ, έγινε σίγουρα talk of the town. 

Ο συγκεκριμένος εντυπωσιακός νεαρός όμως ήταν γνωστός στην κυριολεξία από μικρό παιδί, αφού είναι γιος δύο επωνύμων Ελλήνων. Φυσικά μιλάμε για τον Christopher Vee ή αλλιώς Χριστόφορο Βλαχάκη, τον κούκλο γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης, ακα Christopher Vee στο πετυχημένο σήριαλ Το Τατουάζ

Και μπορεί ο Χριστόφορος να έφυγε μικρός από την Ελλάδα με τη μητέρα του Κατερίνα, μετά τον χωρισμό των γονιών του, με την ενηλικίωσή του όμως επέστρεψε μόνιμα και πλέον δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά εδώ.

Ο πιτσιρικάς που θυμόμασταν να κλέβει την παράσταση στον δεύτερο γάμο του πατέρα του το 2007 με την Φλώρα Θεοδώρου, σήμερα έχει ξεκινήσει με πολύ καλά βήματα την καριέρα του. Και ο γάμος αυτός δεν ήταν η μόνη επαφή του Χριστόφορου Βλαχάκη (ακα Christopher Vee) με τους φωτογραφικούς φακούς.

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης ή Christopher Vee το 2011

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2011 θα εμφανιστεί και πάλι στο πλευρό του μπαμπά του στην βάφτιση της αδερφούλας του, Μαριζέτας, της μικρής κούκλας που απέκτησε ο Χρήστος Δάντης από τον γάμο του με την Τζένη Βουτσίνου.

Με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Christopher Vee, πλέον, (θυμίζουμε πως και το Δάντης είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του πατέρα του) εμφανίζεται τόσο στο πλευρό του πατέρα του κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη φωνή του ως τραγουδιστής, αλλά και έκανε το ντεμπόύτο του ως ηθοποιός στο Τατουάζ. Και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του πιτσιρικά Χριστόφορου που έγινε πια ο Christopher Vee.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved