Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό την εποχή που ήταν στο Fame Story 3! Αγνώριστος! (video)
Back To the Future

Δείτε τον Κωνσταντίνο Αργυρό την εποχή που ήταν στο Fame Story 3! Αγνώριστος! (video)

Σας... ταξιδεύουμε 15 χρόνια πριν! Τότε που "άνθιζαν" στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση τα talent shows και από αυτά έβγαιναν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. 

Ένα από αυτά ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος ήταν ο ωραίος αλλά χαμηλών τόνων τραγουδιστής του σπιτιού του Fame Story 3 που ήρθε στους δέκτες μας την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005.

Μπορεί τη μεγάλη νίκη να κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, "παλεύοντας" στην τελική μάχη με τον Γιώργο Λιανό (σ.σ. τρίτος είχε έρθει ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης) όμως ο Κωνσταντίνος, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το μεγάλο ταλέντο του και την καθαρή φωνή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι, έμενε στο σπίτι του Fame Story και καθημερινά περνούσαν από δοκιμασίες για να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι -κάθε φορά- στις live εμφανίσεις τους στο stage του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Λεβέντης, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Ηλίας Μπενέτος, η Εύη Δρούτσα και η Ναταλία Γερμανού ήταν οι ειδικοί που καθοδήγησαν αυτή τη "φουρνιά" ταλέντων προς τη σωστή κατεύθυνση μέσα στο παιχνίδι.

Πέρασε ελάχιστος καιρός μετά το παιχνίδι που ο Κωνσταντίνος άρχισε να αποδεικνύει με κάθε δουλειά του πως έχει έρθει για να μείνει και πως δεν είχε ανάγκη, τελικά, την αναγνωρισιμότητα μέσα από το talent show. Την απέκτησε μόνος του με σκληρή δουλειά και μεγάλη επιμονή και κατάφερε να θεωρείται σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Αθηναϊκής -και όχι μόνο- νύχτας με τα τραγούδια του να ακούγονται από όλους και να γίνονται μεγάλες επιτυχίες, μερικές από τις οποίες τείνουν να γίνουν και διαχρονικές.

Τον θυμάστε όμως, αλήθεια μέσα στο Fame Story 3 την εποχή που συμμετείχε; Αν όχι, δείτε το παρακάτω απόσπασμα στο οποίο απεικονίζεται ο Κωνσταντίνος να τραγουδάει με την κιθάρα του μαζί με τους συμπαίκτες του μέσα στο σπίτι του talent show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved