Άγριες Μέλισσες: Είδαμε τον Χρήστο Πλαΐνη και πάθαμε σοκ! Η απίστευτη μεταμόρφωσή του (Photos)
Back To the Future

Άγριες Μέλισσες: Είδαμε τον Χρήστο Πλαΐνη και πάθαμε σοκ! Η απίστευτη μεταμόρφωσή του (Photos)

Τον είδαμε στην πρεμιέρα της σειράς Άγριες Μέλισσες και τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Ο Χρήστος Πλαΐνης έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1998 συμμετέχοντας σε κάποια επεισόδια της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, Άγγιγμα ψυχής.

Την επόμενη σεζόν συνεργάστηκε και πάλι με τον Μανούσο Μανουσάκη συμμετέχοντας στη σειρά Σύνορα αγάπης ενώ τη σεζόν 2000-2001 πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά Άνω Κάτω.

Έκτοτε ακολούθησε μια σειρά τηλεοπτικών σειρών αλλά και θεατρικών παραστάσεων με τον ίδιο να γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

«Την ανάγκη που έχω ως άνθρωπος να αλλάζω, να ονειρεύομαι, να βρίσκομαι σε κάτι διαφορετικό κάθε φορά, να μην κάνω πάντα το ίδιο πράγμα σαν υπάλληλος με ρουτίνα. Την ανάγκη μου να εξερευνήσω χαρακτήρες που είναι άλλοτε πιο κοντά μου, άλλοτε πιο μακριά μου, να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν να με μάθουν πράγματα. Ένα ταξίδι είναι αυτή η δουλειά», είχε δηλώσει ο ίδιος για τη δουλειά του ηθοποιού.

Ο Χρήστος Πλαΐνης όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα πολύ χαμηλό προφίλ τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική αφού σπάνια ο ίδιος δίνει συνεντεύξεις ενώ οι δημοσιές εμφανίσεις του είναι περιορισμένες.

Είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει έναν γιο.

«Τρέμω μήπως δεν καταφέρω να προσφέρω μια καλή ζωή στον Οδυσσέα μια καλή ζωή. Δεν εννοώ τίποτα λούσα και φράγκα αλλά μια ισορροπημένη, ευχάριστη και δημιουργική ζωή», είχε δηλώσει ο ίδιος μιλώντας για τον γιο του.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Όρκος σιωπής» το 2014. Πέντε χρόνια μετά επιστρέφει μέσα από τη νέα δραματική σειρά εποχής του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», η οποία ήδη καταγράφει μια εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Εμείς τον είδαμε και τρομάξαμε να τον αναγνωρίζουμε.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved