Διονύσης Πρώιος: Αγνώριστος πριν από μερικά χρόνια ο παίκτης του MasterChef - Η τραγική ιστορία ζωής
Back To the Future

Διονύσης Πρώιος: Αγνώριστος πριν από μερικά χρόνια ο παίκτης του MasterChef - Η τραγική ιστορία ζωής

Ο Διονύσης Πρώιος έχει ξεχωρίσει μέσα στο MasterChef κυρίως λόγω της ευγενικής φυσιογνωμίας του αλλά και του γεγονότος πως τον λατρεύουν όλοι οι συμπαίκτες του και τον θεωρούν σαν πατέρα τους. 

Ως ο μεγαλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής, ο 54χρονος Διονύσης θα μπορούσε να γράψει βιβλίο με τις απίστευτες εμπειρίες που έχει ζήσει μέχρι σήμερα καθώς υπήρξε πολίτης του κόσμου, έχει μία αστείρευτη λατρεία για τη Λατινική Αμερική και είναι ένας μποέμ τύπος που το στυλ του και την καλλιτεχνική του φύση θα ζήλευαν πολλοί, όπως βέβαια και τις μαγειρικές του ικανότητες.

Πίσω από την ευγενική φυσιογνωμία του, μπορεί κανείς να διακρίνει τα μόνιμα θλιμμένα μάτια του. Μία μεγάλη τραγωδία του παρελθόντος τον έχει στοιχειώσει και άλλαξε για πάντα τη ζωή του. Η σκέψη ότι ο μοναχογιός του, ο Μιχάλης έφυγε από τη ζωή από τροχαίο στην τρυφερή ηλικία των 19 ετών πριν από μερικά χρόνια, δεν τον αφήνει να ησυχάσει.

Και σιωπηλά και με αξιοπρέπεια ο ίδιος ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά. Μάλιστα από τις οντισιόν του MasterChef είχε ξεκαθαρίσει πως ο λόγος που έκανε αίτηση ήταν για να εκπληρώσει ένα μεγάλο όνειρο που είχε ο γιος του.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο Λάκης Γαβαλάς, σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει το δράμα του Διονύση περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που έζησε δίπλα του όταν σκοτώθηκε ο γιος του Μιχάλης.

«Τον Διονύση τον γνώρισα όταν ήρθε στο σπίτι στη Μύκονο να μου το ζωγραφίσει. Φοβερός καλλιτέχνης μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Μετά από 10 μέρες τον έβγαλα να φάμε έξω. Εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του. Μετά έκαναν το παιδί.

Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας.

Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου".

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε "ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

Αυτή είναι η θλιβερή ιστορία πίσω από τον δημιουργικό και πολύ γλυκό Διονύση Πρώιο ο οποίος θέλει να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής για να κάνει περήφανο από εκεί ψηλά τον Μιχάλη του.

Αρκετά χρόνια πριν, ο Διονύσης Πρώιος, ο οποίος μοίραζε τη ζωή του σε Νέα Υόρκη, Αργεντινή και Μύκονο ήταν εντελώς διαφορετικός από ό,τι εμείς τον γνωρίσαμε.

Δείτε φωτογραφίες του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved