Μελίνα Μακρή: Δείτε πώς ήταν η εγκυμονούσα τραγουδίστρια το 1999 - Πραγματικά αγνώριστη! (Photos)
Back To the Future

Μελίνα Μακρή: Δείτε πώς ήταν η εγκυμονούσα τραγουδίστρια το 1999 - Πραγματικά αγνώριστη! (Photos)

Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε η Μελίνα Μακρή πριν από λίγες ημέρες, με τις φωτογραφίες που πόσταρε στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της στις οποίες την είδαμε να ποζάρει στο μακρινό 1999, στο Λονδίνο και είναι πραγματικά αγνώριστη.
Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Μελίνα Μακρή είναι έγκυος και ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα της εκπομπής Happy Day! Η τραγουδίστρια διανύει μάλιστα τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Μελίνα Μακρή είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της εδώ και έξι χρόνια και τώρα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».
Και αποκάλυψε η Μελίνα Μακρή: «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».

Δείτε πώς ήταν το 1999 η εγκυμονούσα τραγουδίστρια στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved