Μιμή Ντενίση: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο, ντυμένη νύφη την ημέρα του γάμου της με τον Φέρτη!
Back To the Future

Μιμή Ντενίση: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο, ντυμένη νύφη την ημέρα του γάμου της με τον Φέρτη!

Η Μιμή Ντενίση και ο Γιάννης Φέρτης υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου τη δεκαετία του '80. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1981 στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης όμως αυτός ο γάμος έμελλε να έχει άδοξο τέλος μετά από επτά χρόνια αφού οι δυο τους χώρισαν το 1988.

Η ίδια η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για αυτή τη σχέση της πριν από αρκετά χρόνια. Για τη γνωριμία τους είχε πει: «Γνωριστήκαμε στην πρώτη ανάγνωση του "Συμβολαιογράφου". Toν ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Αυτό το παρουσιαστικό, αυτή η φωνή. Εκείνος, πάλι, δεν μου έδινε καμία σημασία. Όλο πλάκες μού έκανε και κόντρες. Πέρασε καιρός να εκδηλωθεί. Είναι κλειστός άνθρωπος ο Γιάννης. Τελικά παντρευτήκαμε».

Είχατε ένα δύσκολο διαζύγιο, όμως.

«Δύσκολο από την άποψη ότι εγώ τον αγαπούσα τον Γιάννη όταν χωρίσαμε. Δεν ήμουν, όμως, πλέον ερωτευμένη. Είχα ερωτευτεί ήδη τον Αντώνη Τρίτση, γιατί υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Εκείνος, νομίζω, κατάλαβε πόσο με αγαπούσε αφού χωρίσαμε. Κατά τη διάρκεια του γάμου μας εγώ ήμουν αυτή που ασχολιόμουν. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια πυγμαλιωνική σχέση. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει θεατρικό ήθος. Σήμερα έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Θα θέλατε να παίξετε ξανά μαζί;

«Εγώ, με μεγάλη μου χαρά. Εκείνος, δεν ξέρω...».

Ο συλλέκτης ρετρό φωτογραφιών, Δημήτρης Αιθωμιανάκης ανέβασε προσφάτως μία φωτογραφία ντοκουμέντο στο Instagram η οποία είναι από το μυστήριο του γάμου τους.

Δείτε την παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved