Μιμή Ντενίση: Η επιτομή της κομψότητας! Το look που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Η επιτομή της κομψότητας! Το look που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Γιατί όταν μιλάμε για τα στιλ της Μιμής Ντενίση τα λόγια είναι περιττά! Κομψή, σικάτη και πάντα με εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr πρόσφατα απαθανάτισε την Μιμή Ντενίση να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα οπού και συνάντησε τον συνεργάτης της, Πάνο Σταθακόπουλο και φυσικά «κολλήσαμε» με την εμφάνισή της, όπως πάντα άλλωστε!

Δεν θα τη δεις ποτέ απεριποίητη αφού ακόμη και casual look γνωρίζει πώς ακριβώς θα το απογειώσει!

Αυτή τη φορά η σπουδαία ηθοποιός επέλεξε ένα σύνολο φανταστικό! Επέλεξε μια καρό κόκκινη μίντι φούστα με ιδιαίτερο κόψιμο, την οποία συνδύασε με κόκκινο ζιβάγκο και ένα απίθανο μαύρο κοντό σακάκι. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες φλατ μπότες και τσάντα δερμάτινη. Ένα look που μόνο η Μιμή Ντενίση θα μπορούσε να υποστηρίξει έτσι!

Όσο για τη σιλουέτα της; Τι να πει κανείς;

Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε τα μυστικά της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να είμαστε εγκρατείς και πειθαρχημένοι διατροφικά, ειδικά μετά τα 40, όταν ο μεταβολισμός μας δεν είναι τόσο δυνατός όσο σε μικρότερες ηλικίες. Δεν πιστεύω στα υποκατάστατα, όπως για παράδειγμα σε χάπια που αδυνατίζουν. Επίσης, δεν έχω πιει ποτέ στη ζωή μου, όχι από εγκράτεια, αλλά δεν μου αρέσει το αλκοόλ. Θεωρεί όταν αν ακολουθήσουμε υγιεινή διατροφή, μπορούμε να διατηρηθούμε στα επίπεδα που θέλουμε. Εγώ δεν κάνω ποτέ δίαιτα, κάνω διατροφή, δηλαδή δεν τρώω τηγανητά, σάλτσες και ζάχαρη. Όχι ότι δεν μου αρέσουν. Θα μπορούσα να καταβροχθίσω τρία πιάτα τηγανητές πατάτες. Απαραίτητη είναι και η άσκηση. Προσωπικά περπατώ δίπλα από το σπίτι μου ή κάνω διάδρομο μισή ώρα με 45 λεπτά. Γυμνάζομαι δυο τρεις φορές τη βδομάδα», έχει πει.

Διαβάστε επίσης

Ντενίση: Η αποκάλυψη για τον Βουτσά στην εντατική: «Ήταν η τελευταία φορά που άνοιξε τα μάτια του»

Μιμή Ντενίση: Αυτό το φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Μιμή Ντενίση: «Αν γινόταν σενάριο η ζωή μου θα ήταν το μεγαλύτερο best seller» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved