Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα: Η τρυφερή φωτό τους πριν από 27 χρόνια, όταν είχαν πρωτογνωριστεί!
Back To the Future

Μποσταντζόγλου-Παπαδήμα: Η τρυφερή φωτό τους πριν από 27 χρόνια, όταν είχαν πρωτογνωριστεί!

Αν υπάρχει ένα πολύ δεμένο ζευγάρι στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, σίγουρα αυτό είναι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα

Και παρά το γεγονός ότι αυτή η σχέση έχει περάσει από... σαράντα κύματα, παραμένει πολύ δυνατή και ισχυρή.

Η ηθοποιός προσφάτως ανέβασε μία υπέροχη κοινή φωτό της με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Μποσταντζόγλου η οποία μάλιστα έχει τραβηχτεί πριν από 27 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα είναι τραβηγμένη δύο χρόνια αφότου το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς «Οι τρεις σωματοφύλακες» της ΕΤ1.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία έγινε για τις ανάγκες κάποιου περιοδικού το 1995, έγραψε χαρακτηριστικά : «Μια ζωή» προσθέτοντας και μια κόκκινη καρδιά δίπλα.

Τότε, είχαν πει στην κοινή τους συνέντευξη: «Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα της σειράς 'Οι τρεις σωματοφύλακες'. Ηθοποιοί και οι δύο, μόλις είχαν τελειώσει μ΄ ένα επίπονο διαζύγιο. Με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να καταπολεμήσουν την έντονη έλξη που ένιωσαν. Τον Γιάννη συνεπήρε το σκεπτικό της βλέμμα, εκείνη για πρώτη φορά ένιωσε ότι μ΄ έναν άντρα μπορεί να είναι και φίλη. Τελικά δεν απέφυγαν τον έρωτα που κατέληξε στη συγκατοίκηση, στο κοινό ανέβασμα της παράστασης «Οι ο μη Γένοιτο», και σε βραδιές μπροστά στο τζάκι γεμάτες όνειρα για το μέλλον».

Παρ' όλο που είναι πολύ δεμένοι ως οικογένεια και έχουν μαζί και μία κόρη, τη Θαλασσινή, δεν παντρεύτηκαν ποτέ καθώς όπως είχε αποκαλύψει εκείνη σε συνέντευξή της: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Γιάννη. Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ' όρου ζωής; Εμείς μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού πριν από 27 χρόνια στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved