Νίκος Κοκλώνης: Η απίθανη throwback φωτογραφία του όταν ήταν μαθητής δημοτικού! (photos)
Back To the Future

Νίκος Κοκλώνης: Η απίθανη throwback φωτογραφία του όταν ήταν μαθητής δημοτικού! (photos)

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία του από το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα μαθητής δημοτικού. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγών Barking Well, όπως έχει δηλώσει σε κατά καιρούς συνεντεύξεις του, είχε όμορφα παιδικά χρόνια και δεν του είχε λείψει τίποτα. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Πήγα σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς μου ήταν απλοί άνθρωποι με τα καθημερινά τους προβλήματα.

Ο μπαμπάς δούλευε πωλητής σε επιπλάδικο και μαζί του και η μητέρα μου, προσπαθώντας να μαζέψουν τις υποχρεώσεις του μήνα. Κάποιες φορές δεν τα κατάφερναν. Σαν παιδί δεν ένιωσα να μου λείπουν υλικά αγαθά, μου έλειπαν οι δικοί μου γιατί δούλευαν και τις Κυριακές. Παρ’ όλα αυτά η μεγαλύτερή μου χαρά ήταν όταν ξεκινούσε η σχολική σεζόν, γιατί τότε έπαιρνα καινούργια παπούτσια, φόρμα και τσάντα».

Όσο για τα αδέλφια του, ο Νίκος Κοκλώνης έχει αποκαλύψει: «ο αδερφός μου Άγγελος είναι μάγειρας και έχω και δύο αδερφές, η μία είναι η Ελένη -έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη- και η άλλη η Κωνσταντίνα η οποία ασχολείται με τα οικιακά».

Σε άλλη συνέντευξή του, ο γνωστός παρουσιαστής είχε αποκαλύψει: «Μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι, και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε, με τη λιτή και... αινιγματική λεζάντα: «Κάπως, κάπου, κάποτε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved