Chart Show: Μπήκαμε στα γυρίσματα και σίγουρα θα τo δούμε σήμερα το βράδυ
Media

Chart Show: Μπήκαμε στα γυρίσματα και σίγουρα θα τo δούμε σήμερα το βράδυ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα στον Alpha η επιστροφή της πολύ πετυχημένης μουσικής εκπομπής, Chart Show: Your Countdown, με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και έδειξε να κρατάει πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης, παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Σήμερα το βράδυ θα προβληθεί η δεύτερη εκπομπή και το Gossip-tv.gr τρύπωσε στα γυρίσματα και έχει για εσάς άφθονο υλικό από αυτά που θα απολαύσετε on air σε λίγες ώρες αλλά και πολλά που δεν θα δείτε από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ας ξεκινήσουμε από το θέμα του Chart Show αυτό το Σαββατόβραδο που σίγουρα σηκώνει προετοιμασία ποτών και ξηρών καρπών, ίσως και χαρτομάντηλων αφού θα παρουσιαστούν τα 30 πιο αγαπημένα (σύμφωνα με πωλήσεις/views και διάρκεια στον χρόνο) τραγούδια χωρισμού των τελευταίων 40 ετών.

Ξέρετε αυτά που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε συνδέσει με κάποιες στιγμές της προσωπικής μας ζωής και κατά συνέπεια, ψάχναμε μαντήλι να κλάψουμε. Αλλά παράλληλα γελάσαμε και πολύ αφού ανάμεσα στους καλεσμένους του show για αυτήν την εκπομπή θα δείτε την πάντα απίθανη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και τον «σύζυγό» της Νίκο Κοκλώνη (μπήκαν μάλιστα χεράκι χεράκι στο πλατό). Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το χιούμορ άφθονο, τα πειράγματα επίσης, με την Δέσποινα Βανδή να παίρνει ενεργά μέρος σε όλο το τρολάρισμα, αποδεικνύοντας άλλη μια φορά πως η τηλεόραση τής πάει πολύ. Κοινώς και κλάψαμε και γελάσαμε πολύ. Πάρτε μία ιδέα από το παρακάτω βίντεο:

Και παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα κράτησαν πολλές ώρες λόγω αρκετών απρόσμενων ατυχιών –ε, συμβαίνουν αυτά τόσο σε live, όσο και σε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, αλλά παρακαλείται ο/η κατσικοπόδαρος/η να απέχει από μελλοντικά γυρίσματα- το κέφι κράτησε αμείωτο και αυτό σίγουρα θα φτάσει και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.

Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε φυσικά τα τραγούδια που έχουν μια θέση στα 30 του Chart Show: Your Countdown, αλλά αν σκεφτείτε ότι θα δείτε και τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Λένα Αλκαίου, τον Λάκη Παπαδόπουλο, την Άντζελα Δημητρίου και τον Βασίλη Καρρά στο πλατό, ε, μπορείτε να καταλάβετε κάποια από αυτά.

Εκεί ήταν και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος ερμηνεύοντας τραγούδι του πατέρα του, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Λιβάνης, η Χριστίνα Σάλτη και ο Χρήστος Σαντικάϊ.

Στον καναπέ της εκπομπής κάθονται, εκτός από τους προαναφερθέντες και τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, ο Μέμος Μπεγνής (όχι μέχρι το τέλος γιατί είχε πρωινό γύρισμα και έπρεπε να αποχωρήσει) και ο Ηλίας Μπενέτος που αποκάλυψε πολλά και άγνωστα παρασκήνια για πασίγνωστα τραγούδια που θα απολαύσετε απόψε.

Και με το χέρι στην... καρδιά (το πιάσατε το tip) δεν πρέπει να το χάσετε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved