Ντοκουμέντο: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη!
Back To the Future

Ντοκουμέντο: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη!

Κι όμως κάποτε είχε συμβεί κι αυτό! Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πάρει συνέντευξη από την Ζωή Λάσκαρη.

Το συγκεκριμένο ντοκουμένο υπάρχει και σίγουρα είναι ιστορικό αλλά και... μαγικό! Ειδικά για όλους εκείνους που θαύμαζαν τις δύο αείμνηστες ηθοποιούς που μας έχουν προσφέρει άφθονο γέλιο και υπέροχες στιγμές.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, το 1992, έκανε στον ΑΝΤ1 τη δημοσιογραφική εκπομπή "Η Αλίκη στη Θεσσαλονίκη των Θαυμάτων". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε για να προωθήσει την αναμετάδοση του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη και προβαλλόταν μόνο στον ΑΝΤ1 Μακεδονίας-Θράκης.

Η εκπομπή αυτή που δεν μεταδιδόταν σε όλη την Ελλάδα και είχε μόλις εννέα επεισόδια.

Στις εκπομπές αυτές, η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνεντεύξεις από επώνυμους ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ αυτών ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Κούδα, η Ζωή Λάσκαρη, ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, ο γυναικολόγος Νίκος Παπανικολάου, ο διευθυντής του "Μακεδονικού Χαλβά" Νίκος Χαϊτογλου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Φυσικά η συνέντευξη της Ζωής Λάσκαρη στην Αλίκη ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν περισσότεροκαι σήμερα αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ιστορικό ντοκουμέντο!

Οι δύο Ελληνίδες ηθοποιοί σε ελάχιστες στιγμές -όχι παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα, από τα 17 λεπτά της συνέντευξης- μοιράζονται το ίδιο κάδρο. Είναι σαν να μιλούν από διαφορετικά δωμάτια αλλά με το ίδιο ντεκόρ.

Στο βίντεο, θα τις δει κανείς να μιλούν και να καυτηριάζουν ζητήματα, όπως η έλλειψη εμπορικότητας των ταινιών και η εσωστρέφεια αρκετών σεναρίων και διάφορα άλλα τέτοια σχετικά. Η συνύπαρξή τους στο γυαλί είναι απολαυστική ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ τους δεν είχαν συνεργαστεί στον κινηματογράφο!

Απολαύστε παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη της Ζωής Λάσκαρη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved