Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την στα 24 της, νύφη στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη! Μία κούκλα!
Back To the Future

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δείτε την στα 24 της, νύφη στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη! Μία κούκλα!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν και παραμένει μία από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική σόουμπιζ. Δείτε την όμως μόλις στα 24 της χρόνια, την ημέρα του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Η ίδια δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Το πρόσωπό της λαμπερό και μόνιμα χαμογελαστό. Το κορμί της γυμνασμένο όπως και τώρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως σε νεαρή ηλικία υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου, πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την τηλεόραση ως παρουσιάστρια.

Στα 24 της λοιπόν, θέλησε να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, τον τότε ανερχόμενο επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η Ντορέττα έλαμπε μέσα στο κεντητό και πολύ στενό νυφικό της που ήταν τιραντέ και είχε πού ωραίο μπούστο. Η όμορφη νύφη, έχοντας τότε τα μαλλιά της πιο σκούρα ξανθά, τα είχε μαζέψει πάνω και είχε αφήσει μπούκλες δεξιά και αριστερά, όπως πρόσταζε τότε η μόδα.

Κρατούσε την ώρα του μυστηρίου μία πολύ ξεχωριστή ανθοδέσμη από πορτοκαλί τριαντάφυλλα ενώ για την εμφάνισή της είχε επιλέξει διακριτικά αξεσουάρ και όχι πολύ έντονα κοσμήματα.

Έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο που φυσικά και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Ο γάμος αυτός δεν έμελλε να κρατήσει, όμως οι δύο άλλοτε ερωτευμένοι από τότε που χώρισαν έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών τους που είναι ό,τι πολυτιμότερο και για τους δύο.

Δείτε παρακάτω σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved