Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία με τους γιους της στην παραλία- Αυτή είναι η δραστηριότητα που λατρεύουν
Showbiz

Παπαδημητρίου: Η φωτογραφία με τους γιους της στην παραλία- Αυτή είναι η δραστηριότητα που λατρεύουν

H Nτορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους δυο γιους της, τον Δημήτρη και τον Φίλιππο, οι οποίοι, όσο και να μεγαλώνουν, τόσο και μεγαλύτερη αδυναμία τους έχει. 

Η πανέμορφη παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες, οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε οικογενειακές διακοπές, μιας και οι γιοί της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και όσο και να μεγαλώνουν, η αλήθεια είναι ότι τους δείχνει ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι μέχρι τελικής πτώσεως, μιας και η ερχόμενη σεζόν θα είναι για εκείνη άκρως απαιτητική και για αυτόν τον λόγο θέλει να χαλαρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία με τους γιους της, λέγοντας πως η αγαπημένη τους δραστηριότητα στην παραλία είναι να παίζουν τάβλι και να κάνουν διαγωνισμό ποιος είχε τις περισσότερες νίκες!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved