Media

Άκρως αποκαλυπτική η Μαίρη Συνατσάκη: «Με πείραξε που έγραψαν ότι είμαι τηλεπρεζάκι»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις κάμερες για την δήλωση που την ενόχλησε και την έβγαλε εκτός εαυτού.

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα «Mama mia» για να παρακολουθήσει τόσο, μία από τις καλύτερες της φίλες, Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και τον σύντροφό της Ίαν Στρατή.

Η ίδια μίλησε στις κάμερες και όταν ρωτήθηκε για το αν είναι στα άμεσα σχέδιά τους να κάνουν το επόμενο βήμα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κριτική που είχε γραφτεί για εκείνη πριν κάποια χρόνια και την είχε ενοχλήσει.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε:«Ήρθα για να δω τη φανταστική μου αγάπη τη Ντορέττα και τον Ίαν».

«Πιο παλιά είχε γραφτεί κάτι που με είχε ενοχλήσει, όταν παρουσίαζα το MasterChef. Είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει γιατί ήταν μια δουλειά που είχαμε μείνει αρκετά απλήρωτοι και μπήκαμε σε μια διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Και ενώ διεκδικούσαμε αυτό κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί» είπε η Μαίρη Συνατσάκη για την κριτική που την είχε ενοχλήσει.

Όσο για το αν σκέφτονται με τον Ίαν Στρατή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους απάντησε:«Όχι, δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει θα δούμε αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved