Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραμένει ολόιδια εδώ και δέκα χρόνια! Από το 2013 ως σήμερα μέσα από φωτό
Back To the Future

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραμένει ολόιδια εδώ και δέκα χρόνια! Από το 2013 ως σήμερα μέσα από φωτό

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σίγουρα από τις γυναίκες που ξέρουν πώς να αναδεικνύουν τα πιο όμορφα στοιχεία της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Η ενυπωσιακή καλλονή έχει φωτογραφηθεί για άπειρους φωτογράφους και έχει δει τον εαυτό της εξώφυλλο πάρα πολλές φορές τόσο στην ελληνικη επικράτεια όσο και στο εξωτερικό.

Φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της, προσέχει πολύ μην πάρει κιλά και χαμογελά πάντα διάπλατα. Μέσα σε δέκα χρόνια από το 2013 μέχρι σήμερα, θα μπορούσε να έχει αλλάξει αρκετά. Τότε ήταν 25 και σήμερα 35. Όμως, η Ηλιάνα όχι μόνο δεν έχει αλλάξει αλλά πλέον είναι και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, θυμίζοντάς μας πως ένα και μόνο χαμόγελο σε μία όμορφη γυναίκα, είναι ικανό να σαγηνεύσει.

Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι πρόκειται για τη χρυσή δεκαετία στη ζωή της εντυπωσιακής παρουσιάστριας και μοντέλου που ξέρει πώς να γοητεύει τον φακό.

Με ίδιες και απαράλλακτες αναλογίες, πολύ μικρές αλλαγές στα μαλλιά και επιμονή στο καστανό χρώμα τους, η Ηλιάνα ξέρει πώς να διατηρεί την τελειότητά της αλλά συγχρόνως και να ανανεώνεται και να θεωρείται ένα από τα fashion icons των ημερών μας.

Δείτε την από το 2013 σε φωτογραφίες της για να διαπιστώσετε και εσείς ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved