Παπαχαραλάμπους-Μουρατίδης: Flashback στη σχέση τους - Δείτε τους στα πρώτα ραντεβού τους ως ζευγάρι
NDP photo agency
Back To the Future

Παπαχαραλάμπους-Μουρατίδης: Flashback στη σχέση τους - Δείτε τους στα πρώτα ραντεβού τους ως ζευγάρι

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι μαζί εδώ και δεκαπέντε χρόνια και όπως παραδέχεται και η ηθοποιός μέσα σε αυτά τα χρόνια τούς έχουν χωρίσει ουκ ολίγες φορές οι εφημερίδες και τα περιοδικά. 

Μετά από έναν γάμο και την απόκτηση δύο παιδιών που είναι στην εφηβεία πλέον, οι δυο τους δείχνουν να πορεύονται μαζί με την ίδια αγάπη και αλληλοεκτίμηση όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις» μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες».

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά είχε σταθεί η αφορμή για να γνωριστούν αρχικά και ύστερα να ερωτευτούν. Και όπως έχει αποκαλύψει εκείνη, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα ανάμεσά τους.

«Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες. Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι στερεοτυπικά, να πάω εγώ στο δικό του» είχε παραδεχτεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε τηλεοπτική της συνέντευξη τον περασμένο Νοέμβριο.

Εμείς «ξεθάψαμε» από το χρονοντούλαπο των αναμνήσεων φωτογραφίες τους από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, τότε που το ζευγάρι είχε αρχίσει να κάνει τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved