Όταν η Χριστίνα Κοντοβά ήταν καστανή! Οι φωτό πριν από 12 χρόνια και το total remake!
Back To the Future

Όταν η Χριστίνα Κοντοβά ήταν καστανή! Οι φωτό πριν από 12 χρόνια και το total remake!

Μπορεί η Χριστίνα Κοντοβά πλέον να είναι μία εντυπωσιακή κατάξανθη γυναίκα, όμως πριν από 12 χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 είχε καστανά μαλλιά και ήταν... αγνώριστη! 

Μπορεί το εκλεπτυσμένο προσωπικό της στυλ να ήταν εμφανές και τότε, όμως δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της σήμερα.

Διατηρώντας το φυσικό της χρώμα το οποίο είχε «φωτίσει» με λίγες πιο ανοιχτές ανταύγειες, στο... μακρινό, πλέον, 2011 ήταν μία άλλη Χριστίνα που όμως ξεχώριζε και πάλι για την κομψότητά της και το γούστο της.

Μπορεί πλέον να την έχουμε συνηθίσει με ovesized σύνολα, με την ίδια να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην άνεση αλλά και τη φινέτσα των ρούχων της, όμως τότε συμβάδιζε με τη μόδα που απαιτούσε γόβες με αρκετά χοντρές φιάπες, θηλυκά κοστούμια με μίνι φούστες και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Όπως δηλαδή απαιτούσε η μόδα εκείνης της εποχής.

Όσο για τα μαλλιά της, μπορεί να αναδείκνυε τα υπέροχα ανοιχτόχρωμα μάτια της όμως η ίδια επέλεξε τα τελευταία χρόνια να υιοθετήσει πολύ ανοιχτούς ξανθούς χρωματισμούς που ομολογουμένως τής πάνε πολύ.

Από τις φωτογραφίες που «ξεθάψαμε» μάλιστα διαπιστώσαμε πως από τότε κρατάει η δυνατή φιλία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου με την οποία έγιναν και κουμπάρες αφού η παρουσιάστρια έγινε η νονά της υιοθετημένης κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, της μικρής Έιντα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Χριστίνας Κοντοβά από το 2011 όπου θα δυσκολευτείτε να την αναγνωρίσετε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved