Το σόι σου: Δείτε πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι τηλεοπτικές κόρες των Βάσω Λασκαράκη-Μελέτη Ηλία!
Back To the Future

Το σόι σου: Δείτε πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι τηλεοπτικές κόρες των Βάσω Λασκαράκη-Μελέτη Ηλία!

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Alpha ήταν αδιαμφισβήτητα Το σόι σου που για τέσσερα χρόνια βρισκόταν στον «αέρα» του καναλιού και συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη. 

Οι τηλεοπτικές κόρες της Βάσως Λασκαράκη και του Μελέτη Ηλία, η Σάντρα και η Χαρά ή αν προτιμάτε η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη σήμερα είναι δύο εντυπωσιακές νέες που θέλουν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.

Η Βάσια που είχε υποδυθεί τη μεγαλύτερη κόρη του τηλεοπτικού ζευγαριού στην κωμική σειρά σήμερα είναι 19 ετών και σπουδάζει στο τμήμα της Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ενώ η μικρότερη τηλεοπτική αδελφή της, η Ηλιάνα είναι μαθήτρια δευτέρας Λυκείου και διαθέτει και δικό της κανάλι στο youtube.

Οι δυο τους είχαν μιλήσει πριν από περίπου δύο μήνες στην εκπομπή Πάμε Δανάη και είχαν αναφερθεί στις όμορφες εκείνες εποχές της συνεργασίας τους με τους ηθοποιούς της σειράς αλλά και τα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Βάσια: «Ήταν για μένα μια ξεχωριστή εμπειρία, τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά θα τα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».
Ηλιάνα: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία, που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Όταν πήγα με ρωτήσαν αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της "Χαράς"».
Βάσια: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα, πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα».
Ηλιάνα: «Πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο. Έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό μου, έτρωγα στο αυτοκίνητο και είχα δίπλα μου το σενάριο της σειράς. Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου, που πίστευαν ότι είχα "καβαλήσει το καλάμι", αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό».
Βάσια: «Ο κόσμος με αναγνώριζε όταν με συναντούσε στο δρόμο κι αυτό με είχε σοκάρει λίγο στην αρχή. Είχα πάει με την οικογένειά μου σε ένα χωριό και ήταν κάτι παιδάκια, που μου ζητούσαν το τηλέφωνο μου και με κυνήγαγαν μέχρι την τουαλέτα. Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο για να φύγω, τα παιδιά είχαν βάλει φακό, φλας και με τραβούσαν φωτογραφίες».
Ηλιάνα: «Σε μια εκδρομή που είχαμε πάει με το δημοτικό σε ένα θέατρο, ήρθε ένα μπούγιο με παιδιά και αρχίσαν να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα».
Βάσια: «Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία. Ο Μελέτης έπρεπε να έρθει κοντά μου και να κάνει ότι ακούει τη μουσική που ακούω και να έχει τα ίδια πρότυπα με μένα. Τότε είχε βγει ένα συγκεκριμένο κομμάτι στο TikTok και ο Μελέτης έκανε αυτό το χορευτικό... Κάθε φορά που ο σκηνοθέτης έλεγε "στοπ", σκάγαμε στα γέλια».
Ηλιάνα: «Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν είχε γενέθλια η Σάντρα και ο θείος μας ήθελε να κάνει ένα μαγικό κόλπο. Κάθε φορά που περνούσε το cut σε αυτή τη σκηνή, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε γιατί έκανε υποτίθεται ότι πονάει και φώναζε... Θυμάμαι στιγμές που ήμασταν στα καμαρίνια με τη Βάσια και δοκιμάζαμε γόβες, βλέπαμε τα ρούχα, βγάζαμε φωτογραφίες στον καθρέπτη και ανεβάζαμε στόρι».
Βάσια: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά τα χρόνια της σειράς με την Ηλιάνα. Μιλάγαμε, εξερευνούσαμε το χώρο όταν δεν είχαμε γύρισμα και παίζαμε».

Δείτε παρακάτω στο βίντεο όσα δήλωσαν τα δύο κορίτσια:

Δείτε πώς είναι σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved