Βίκυ Καγιά: Η γυναίκα που τα βρήκε με τον χρόνο και τη μόδα! Πόσο έχει αλλάξει από το 2006;
Back To the Future

Βίκυ Καγιά: Η γυναίκα που τα βρήκε με τον χρόνο και τη μόδα! Πόσο έχει αλλάξει από το 2006;

Αν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά για τη Βίκυ Καγιά είναι πώς επί Ελληνικού εδάφους είναι από τις λίγες fashion experts που μπορούν συγχρόνως να κάνουν και τηλεόραση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Μοντέλο με διεθνή καριέρα, ιδιοκτήτρια workshop μόδας κατά το παρελθόν, παρουσιάστρια μερικών από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects στην Ελλάδα και φυσικά πρώτα και πάνω από όλα μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, της Bianca και του Καρόλου που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν ηλικία. Είναι πάντα φρέσκια, χαμογελαστή και φυσικά έχει τέλειες αναλογίες για να μπορεί να υποστηρίξει ό,τι κι αν φορέσει. Ακόμα και μετά από δύο εγκυμοσύνες, Η Βίκυ Καγιά κατάφερε να συγκρατήσει τη ζυγαριά εκεί που την ήξερε πάντα, κάνει γυμναστική, προσέχει τη διατροφή της όπως έμαθε από τα τόσα χρόνια μόντελινγκ που έκανε, και φυσικά επιλέγει για τις εμφανίσεις της outfits που δύσκολα θα μπορούσαν να φορέσουν άλλες γυναίκες στην ηλικία της. Όχι πως την έχουνε πάρει τα χρόνια. Το αντίθετο μάλιστα. Απλά η Βίκυ, ό,τι και να επιλέξει να φορέσει, ξέρει να το υποστηρίξει και να τον αναδείξει.

Ένα μικρό flashback από το 2006 που η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τηλεόραση, μέχρι και σήμερα, μέσα από φωτογραφίες, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η Βίκυ Καγιά τα έχει βρει και με το χρόνο και με τη μόδα.

Δείτε φωτογραφίες της από το 2006 μέχρι και σήμερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved