Ρέμος-Μπόσνιακ: Θυμάστε την πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί; Οι φωτό του έρωτά τους, 13 χρόνια πριν
Back To the Future

Ρέμος-Μπόσνιακ: Θυμάστε την πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί; Οι φωτό του έρωτά τους, 13 χρόνια πριν

Ήταν Αύγουστος του 2010 όταν οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» τον Αντώνη Ρέμο με μία πραγματικά πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, την ανερχόμενη τότε καλλονή, Υβόννη Μπόσνιακ, σε εξόδους τους. 

Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει κυριολεκτικά στα «σπάργανα» αυτής της σχέσης που όπως γνωρίζουμε όλοι είχε ευτυχή κατάληξη στα σκαλιά της εκκλησίας και την απόκτηση ενός χαριτωμένου κοριτσιού που σήμερα είναι 8 ετών, της Ελένης τους.

Ο Αντώνης Ρέμος τότε είχε βρεθεί στη Ρόδο για μίνι διακοπές και δουλειά, έτυχε να είναι στην παρέα και η Υβόννη και κάπως έτσι γνωρίστηκαν.

Από την πρώτη στιγμή έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον όμως χρειάστηκαν αρκετές μέρες για να γνωριστούν καλύτερα και τελικά να ενδώσουν στο πάθος που είχαν αρχίσει να νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα με ανάρτησή της η Υβόννη Μπόσνιακ, η ημερομηνία της επετείου της γνωριμίας και της σχέσης τους ορίστηκε από τους δυο τους στις 26 Ιουλίου του 2010, όμως οι φωτογράφοι τους είχαν πετύχει σε έξοδό τους στο νησί των Ιπποτών σχεδόν έναν μήνα αργότερα.

Κάτι που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες που θα δείτε στην gallery είναι... συλλεκτικές!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved