Σίντι Κρόφορντ: Το supermodel των 90s αποκαλύπτει το προϊόν που χρησιμοποιεί μετά το μπάνιο!

Instagram / cindycrawford

Hollywood

Σίντι Κρόφορντ: Το supermodel των 90s αποκαλύπτει το προϊόν που χρησιμοποιεί μετά το μπάνιο!

Το θρυλικό supermodel των ’90s, Σίντι Κρόφορντ αποκαλύπτει ποια είναι τα μυστικά που τη βοηθούν να διατηρεί την επιδερμίδα της, αλλά και τα μαλλιά της τόσο λαμπερά!

Η Σίντι Κρόφορντ έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ, καθώς έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών κι έχει μαγέψει με το περπάτημά της σε αμέτρητα catwalks!

Σίντι Κρόφορντ: Οι retro φωτό από τον γάμο της και το τρυφερό μήνυμα για την επέτειο 25 χρόνων

cindy-crawford.jpg

Instagram / cindycrawford

Αν λοιπόν μπορούσαμε να ρωτήσουμε μόνο έναν άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο ώστε να μας αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς του, αυτή τότε θα έπρεπε να είναι η Σίντι Κρόφορντ!

Το νούμερο 1 μυστικό της Σίντι Κρόφορντ, όπως αναφέρει στη γαλλική Vogue, είναι πως πότε δεν παραλείπει την εφαρμογή του αντηλιακού. «Χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν προστασίας 30 χρόνια».

Στην ίδια συνέντευξη επισημαίνει ότι φροντίζει πολύ τα μαλλιά της. «Εφαρμόζω ένα έλαιο περιποίησης από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, είτε όταν κοιμάμαι είτε όσο γυμνάζομαι. Μπορεί η αλογοουρά μου να δείχνει λαδωμένη, αλλά μετά το λούσιμο τα μαλλιά μου με αποζημιώνουν.

Εφαρμόζω έλαιο σώματος σε νωπή επιδερμίδα από τότε που ήμουν 25 χρόνων και ζούσα στη Νέα Υόρκη. Σίγουρα οι ανάγκες του σώματός μου έχουν αλλάξει, αλλά το έλαιο σώματος παραμένει η πρώτη μου κίνηση μετά το ντους. Πολύ αποτελεσματικό είναι και το βούρτσισμα της επιδερμίδας, όταν είναι στεγνή, με ανοδική φορά».

«Στο ντους, επίσης, περιποιούμαι και την επιδερμίδα του προσώπου μου, ειδικά τα πρωινά. Αγαπημένη μου σύνθεση μετά το ντους είναι αυτή των σέρουμ. Η στοχευμένη δράση τους είναι αυτή που εξασφαλίζει εκπληκτικά αποτελέσματα» αναφέρει στο Byrdie.

Διαβάστε επίσης:

Cindy Crawford: Αποκάλυψε ότι γέννησε στο σπίτι - Αυτές οι εικόνες μετά τη γέννα θα σε συγκινήσουν!

Αυτά είναι τα 15 ζευγάρια που «σημάδεψαν» τα ‘90s (Photos)

Η κόρη της Cindy Crawford κάνει διακοπές στην Ελλάδα- Δείτε που (photos)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved