Όταν η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε παράπονα για την Δημητρίου, live στον τηλεοπτικό αέρα, πριν 14 χρόνια
Back To the Future

Όταν η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε παράπονα για την Δημητρίου, live στον τηλεοπτικό αέρα, πριν 14 χρόνια

Ήταν 8 Δεκέμβρη του 2009 όταν η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη πήγαν καλεσμένες στην εκπομπή Αξίζει να το δεις και από τότε φαινόταν πως υπήρχε κρίση στη σχέση τους.

Μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, οι χρήστες του Tik Tok «αλίευσαν» ένα απόσπασμα της τότε κοινής τους συνέντευξης και έγινε αμέσως viral.

«Ήθελα να την βλέπω. Δεν την έβλεπα! Τατιάνα μου δεν την έβλεπα. Με τις φίλες μου ήμουν συνέχεια έξω για να ξεχνάω. Δεν την έβλεπα τη μητέρα μου και τον λόγο τώρα δεν χρειάζεται να τον πω», δήλωνε τότε η Όλγα Κιουρτσάκη με την Άντζελα Δημητρίου να απαντά:

angela.jpg

«Δεν δούλευα; Δεν είχες τα πάντα όλα; Όταν εσύ έλειπες κι εγώ ανησυχούσα για εσένα και δεν με έπαιρνες καν ένα τηλέφωνο να ξέρω πού είσαι τουλάχιστον... Δεν ξέρεις τι πέρναγα όταν εσύ έβγαινες με τις κακές παρέες και γύριζες σπίτι και ήσουν ένα άλλο παιδί...»

«Όταν σε έπαιρνα δεν το σήκωνες μαμά μου. Ας μην το συζητήσουμε τώρα.... Όταν έχασες τον αδερφό σου και τον πατέρα σου εγώ έπρεπε να σκληρύνω και να είμαι το χαμογελαστό παιδί», συμπλήρωνε με παράπονο η κόρη της τραγουδίστριας.


Θυμηθείτε το απόσπασμα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved