Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο φωτογραφικό κλικ-Νύφη στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη, 53 χρόνια πριν!
Back To the Future

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο φωτογραφικό κλικ-Νύφη στο πλευρό του Δάνη Κατρανίδη, 53 χρόνια πριν!

Ο έρωτας ανάμεσα στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και του Δάνη Κατρανίδη υπήρξε παράφορος, θυελλώδης, σφοδρός αλλά και σχετικά σύντομος!

Ήταν το 1971 όταν η αγαπημένη ηθοποιός φορούσε ένα υπέροχο νυφικό για να ενώσει τη ζωή της για πάντα με τον άντρα της ζωής της, τότε τουλάχιστον, Δάνη Κατρανίδη.

Παπακωνσταντίνου: Ο λόγος που αφαίρεσε την χαρακτηριστική ελιά από το πρόσωπό της και οι αντιδράσεις

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη σχολή όπου φοιτούσαν υποκριτική και αρχικά ήταν πολύ καλοί φίλοι. Σχεδόν κολλητοί. Όμως, όταν ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε με έναν θίασο για περιοδεία παραστάσεων, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμα τον έρωτά της για εκείνον, άρχισε να νιώθει έντονα την έλλειψή του. Και όταν επέστρεψε, δεν υπήρχε άλλος δρόμος εκτός από τον έρωτα και για τους δύο.

«Ξέρετε τι είναι έρωτας; Να σου λένε, μην πας ευθεία, γιατί έχει γκρεμό κι εσύ να προχωράς φωνάζοντας: "πεεεεέφτωωωω!". Με τον Δάνη είχαμε έναν υπέροχο γάμο και ένα υπέροχο διαζύγιο» είχε περιγράψει παλιότερα η ίδια, για τη σχέση και τον γάμο της με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει ως εξής τη συγκεκριμένη περίοδο της προσωπικής της ζωής: «Εμείς τότε λειτουργούσαμε λίγο σαν επτά νάνους του παραμυθιού που φτιάχνουν σπιτάκι τους. Αποφασίσαμε να παντρευτούμε, γιατί σκεπτόμασταν ότι ο ένας συγγενής θα μας πάρει το ψυγείο και ο άλλος την ηλεκτρική κουζίνα. Θυμάμαι την πρώτη νύχτα του γάμου, καθόμασταν στο πάτωμα του άδειου σπιτιού, γιατί δεν το είχαμε επιπλώσει ακόμα, διαβάζαμε τις ευχετήριες κάρτες και, επειδή δεν αναγνωρίζαμε το όνομα του αποστολέα, λέγαμε: "να δεις που πήραμε τα δώρα από τον προηγούμενο γάμο!».

Αυτό το όμορφο ταξίδι έμελλε να λάβει τέλος έξι χρόνια μετά. Το 1977 οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όμως παρ' όλο που χώρισαν, δεν έπαψαν ποτέ να είναι ο ένας στο πλευρό του άλλου. Μάλιστα, έτυχε στη διάρκεια των χρόνων που πέρασαν να συνεργαστούν και στο θέατρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε παρακάτω μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της Μίρκας Παπακωνσταντίνου με τον Δάνη Κατρανίδη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved