Τον αναγνωρίζετε στο πλευρό της Κατίνας Παξινού; Είναι πασίγνωστος και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός
Back To the Future

Τον αναγνωρίζετε στο πλευρό της Κατίνας Παξινού; Είναι πασίγνωστος και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός

Αν και τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ήταν επιτυχημένος newscaster, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη συγκεκριμένη δουλειά -ευτυχώς για εμάς- «άνθισε» στον κόσμο της υποκριτικής. 

Και πώς θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς για τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, εγγονό της σπουδαίας Κατίνας Παξινού, πλάι στην οποία αλλά και στον Αλέκο Μινωτή μαγεύτηκε από την τέχνη της υποκριτικής που τόσο αφοσιωμένα υπηρετούσαν για πολλά χρόνια οι δυο τους. Και αποφάσισε το ίδιο να κάνει και ο Αλέξανδρος.

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συγκλονισμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος - «Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο»

alexandros-antonopoulos.jpg

Σήμερα, βγάζει στο φως, στην προσωπική του σελίδα στο instagram το actorshouse_official μία φωτογραφία του από το πολύ μακρινό παρελθόν, τότε που μαζί με τη γιαγιά του και τον αδελφό του Φαίδωνα έκαναν δημόσια εμφάνιση. Στη λεζάντα της μάλιστα αναφέρονταν τα εξής:

«vintagegreece Η Γιαγιά Κατίνα Παξινού με τα εγγόνια της Αλέξανδρο και Φαίδωνα Αντωνόπουλο

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σε συνέντευξη του είχε πει:

«Η υποκριτική ήταν για εμένα σχεδόν μονόδρομος αλλά δεν μπορώ να πω απόλυτα ότι αυτό είχε σχέση με την γιαγιά μου. Και ο αδερφός μου ο Φαίδων, την ίδια γιαγιά είχε, αλλά ουδεμία σχέση. Ο αδερφός μου πήγαινε στις παραστάσεις της γιαγιάς του της Παξινού και του παππού του του Μινωτή για να τις δει.

antonopoulos.jpgΕγώ δεν είχα καλύτερο από το να πηγαίνω να βλέπω τις πρόβες, δεν πήγαινα απλά για να δω τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Κι όταν μεγάλωσα αρκετά είχα κι ένα άλλο κουσούρι, πήγαινα και έκανα υποβολίο στην Παξινού να μάθει τα λόγια της, το οποίο είναι ένα αφόρητα βαρετό πράγμα, κρατάς το βιβλίο και κοιτάς αν ο άλλος λέει τα λόγια απέξω, τον βοηθάς να τα μάθει, αλλά εγώ δεν είχα καλύτερο από αυτό και από το να πηγαίνω στην κουίντα, όταν δεν είχα σχολείο και να βλέπω την παράσταση. Τα Σάββατα και τις Κυριακές ήμουν στα παρασκήνια και έβλεπα την παράσταση απο εκεί.

Προφανώς με μαγνήτιζε αυτό από πολύ μικρό παιδί, από 5 ετών».

Δείτε όλη τη φωτογραφία παρακάτω:

actorshouse_official_1715847675_3369096946133440072_18007322320.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved