Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά»
Media

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή, τα χαλάσαμε για τα κληρονομικά»

Ενώπιος Ενωπίω: Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παππού του Αλέξη Μινωτή αλλά και στον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί.

«Πολύ δύσκολη η κληρονομιά, ασήκωτη. Κατ’ αρχάς το αντιμετώπισαν οι απ’ έξω με μεγάλη δυσπιστία διότι είμαστε και αδέκαστοι. "Ποιος ξέρει τι μέσον έχει αυτός, που έχει την Παξινού", αν και βέβαια εγώ την Παξινού δεν την είχα γιατί, όταν βγήκα στο θέατρο, η Παξινού δεν υπήρχε και με τον παππού μου δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτό το παρέβλεπαν όμως αυτοί οι οποίοι έλεγαν πως είχα τόσα φοβερά μέσα. Εγώ πρέπει να πω ότι, ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου. Χωρίς βοήθεια», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

ΑλέξανδροςΑντωνόπουλος: «Πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου... Όχι, δεν θέλω να πεθάνω»

antonopoulos.jpg

Και συνέχισε: «Όπως όλοι οι νέοι ηθοποιοί, ξεκίνησα και εγώ να παίζω τους μεγάλους δραματικούς ρόλους αλλά δεν ήμουν καλός και δεν τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πολύ αγχωμένος, κουβαλούσα αυτό το βάρος των ονομάτων. Μεγάλο βάρος, δεν ήταν καθόλου διευκολυντικό.

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Στη ζωή μου γυναίκα πρότυπο είχα τη γιαγιά μου, Κατίνα Παξινού»

Τώρα πως είναι η ζωή, ένα περίεργο πράγμα, διότι ήμουν εγγονός μεν της Παξινού και του Μινωτή, στην καριέρα μου η Παξινού δεν έπαιξε κανέναν ρόλο γιατί δεν υπήρχε, ο Μινωτής όμως έπαιξε. Όταν έφυγε η Παξινού από την ζωή, τα χαλάσαμε για τους λόγους τους γνωστούς. Για τα κληρονομικά θέματα. Όλα τα χρήματα τα δικά του και της Παξινού τα δώρισε στην τράπεζα, απίστευτα πράγματα. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα όμως έπεσαν λυτοί και δεμένοι να τα ξαναφτιάξουμε. Έκανε αυτός το πρώτο βήμα, γιατί εγώ ήμουν νέος και επαναστάτης, όταν με πήρε τηλέφωνο και με προσέλαβε στο Εθνικό θέατρο. Έπαιξα 24 έργα σε πέντε χρόνια, μεγάλο σχολείο αλλά πιστεύω ότι δεν ήμουν καλός».

Δείτε τι είπε για το πρόβλημα υγείας του:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν μεγάλος ηθοποιός αλλά και ένας πολύ μεγάλος τσιγκούνης»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχα τσακωθεί με έναν άχρηστο σκηνοθέτη και...»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved