Back To the Future

Blast from the past: Όταν η Καγιά πρωταγωνιστούσε σε βίντεο κλιπ του Bob Sinclar με την Αμπρόσιο

Gossip-tv Team

Αν καταμετρούσε κανείς τα όσα έχει κάνει η Βίκυ Καγιά στην καριέρα της ως μοντέλο, τότε σίγουρα θα έβαζε... κάτω πολλές καλλονές του εγχώριου και διεθνούς μόντελινγκ. 

Γιατί η όμορφη παρουσιάστρια, εκτός από το γεγονός ότι έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, έχει συνεργαστεί και με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας αλλά και εκτός αυτής.

Όπως για παράδειγμα του πενταγράμμου αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ τραγουδιών και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό.

Όλοι θυμόμαστε ότι ήταν το "Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου" στο βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή. Όπως έχει πει και η ίδια, τότε ήταν έφηβη και έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Όμως, μία άλλη επιτυχία της ήταν λίγο καιρό μετά όταν πρωταγωνίστησε μαζί με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο, στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Darlin" του Bob Sincler. Πρόκειται για ένα soul beat κομμάτι όπου η Βίκυ Καγιά εμφανίζεται με... μπλε μαλλιά αλλά και τότε ακόμα είναι πανέμορφη. Αρκετά πλάνα πιο μετά εμφανίζεται και η Αμπρόζιο σε πολύ νεαρή ηλικία.

Μάλιστα, παρατηρώντας κανείς το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Καγιά είχε επισκιάσει τότε όλα τα άλλα μοντέλα που έπαιζαν στο βίντεο κλιπ. Ακόμα και την Αμπρόζιο, που εξελίχθηκε σε ένα από τις πιο ακριβοπληρωμένες καλλονές παγκοσμίως.

Δείτε το βίντεο κλιπ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved