«Οι Έξαλλοι 2»: Λαμπερή πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά
PHOTOS

«Οι Έξαλλοι 2»: Λαμπερή πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για την πρεμιέρα μιας παράστασης; Μοναδικές ερμηνείες, ένα καλά σκηνοθετημένο έργο και ένα ζεστό κοινό που θα χειροκροτά με ενθουσιασμό! 

Όλα αυτά τα συστατικά λοιπόν τα είχε η πρεμιέρα της παράστασης «Οι Έξαλλοι 2» που έγινε στο θέατρο Αθηνά χθες το βράδυ. Η νεανική σατιρική κωμωδία με LIVE μουσική του Γιώργου Γιαννακόπουλου ενθουσίασε το κοινό που έσπευσε να την παρακολουθήσει.

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων «Οι Έξαλλοι!» και τις δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που γνώρισαν οι σατιρικές κωμωδίες «Ότι…Τι;» και «Ότι...Τίποτα!» στο θέατρο Πειραιώς 131, με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος επέστρεψε με τη ΝΕΑ του νεανική σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με τίτλο "Οι Έξαλλοι 2!" κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, στο θέατρο Αθηνά, με LIVE μουσική επί σκηνής. «Έξαλλους» θα δείτε τους: Ευθύμη Ζησάκη σε ρόλους έκπληξη, τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου να παίζει και να ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης αλλά και τον Instagrammer – You tuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη, να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο μεταφέροντας στη σκηνή το μοναδικό του χιούμορ και τη σαρκαστική του διάθεση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου
Τέσσερις νέοι άνθρωποι σατιρίζουν όλο το κοινωνικό, οικογενειακό και τηλεοπτικό τοπίο της σύγχρονης Ελλάδας υποδυόμενοι ανθρώπους της διπλανής πόρτας, και όχι μόνο, προκειμένου να ξεφύγουν από την πληκτική καθημερινότητα που τους έχει κάνει να περνάνε ώρες ατελείωτες πάνω από ένα κινητό χάνοντας κάθε διαπροσωπική επαφή!

Πώς και πού διασκεδάζει πια ο νεοέλληνας; Πώς φλερτάρει η νεολαία; Σε τι βαθμό επηρεάζουν τα social media τις διαπροσωπικές σχέσεις; Πόσο πολύ μετράει η εικόνα του σύγχρονου ανθρώπου; Πως μπορεί να συνδυαστεί η έντεχνη με την εμπορική μουσική σκηνή; Τι έχει να μας δείξει η σημερινή τηλεόραση; Γιατί αυτοί οι τέσσερις ήρωες είναι «έξαλλοι» με τη σύγχρονη Ελλάδα;
Αυτά και άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα απαντηθούν στη νέα σατιρική κωμωδία του Γιώργου Γιαννακόπουλου με τίτλο «Οι Έξαλλοι 2» με τη συνοδεία LIVE μουσικής μπάντας επί σκηνής.

Κείμενα- Σκηνοθεσία:
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Παίζουν (αλφαβητικά):
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Ευθύμης Ζησάκης
Σοφία Κουρτίδου
Αλέξανδρος Κοψιάλης
Μουσικοί επί σκηνής:
Σπύρος Δαριβάκης (Κιθάρα)
Γιάννης Δήμας (Πλήκτρα)
Σακης Παπαδόπουλος (Drums)
Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει:
Σοφία Κουρτίδου
(Τους διασκευασμένους στίχους στο τραγούδι «Καμιά φορά» έχει γράψει η Σοφία Κουρτίδου)
Φωτογραφίες:
Πάνος Γιαννακόπουλος
Παραγωγή: Marossoulis Productions

LOGO

* Το έργο παίζεται κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ στις 20:30 στο Θέατρο Αθηνά.

GALLERY