Η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Κηφισιά - Η κόρη της κοντεύει να την περάσει
Gossip Specials

Η Ναταλία Δραγούμη με τον σύζυγο και τα παιδιά της στην Κηφισιά - Η κόρη της κοντεύει να την περάσει

Η Ναταλία Δραγούμη έκανε οικογενειακή βόλτα στην αγορά της Κηφισιάς.

Η ηθοποιός πήρε τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά και πήγαν μια βόλτα στην περιοχή των βορείων προαστίων για αγορές. Η δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Έντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει τον Φίλιπ και την Κλεώ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε λοιπόν όλη την οικογένεια σε μια χαλαρή βόλτα. Σπάνια τους βλέπουμε όλους μαζί, καθώς τόσο η Ναταλία όσο και ο σύζυγός της δεν επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα με την προσωπική τους ζωή, αλλά κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο λόγω της δημοτικότητας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ότι έχουν μεγαλώσει αρκετά, με την κόρη της ηθοποιού να τη φτάνει σιγά-σιγά στο ύψος και να έχει παρόμοιο στυλ με εκείνη.

Η Ναταλία Δραγούμη είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο gossip-tv ότι τα παιδιά της εκφράζουν κατά καιρούς παράπονα για τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο ρόλος της μητέρας είναι δύσκολος με όλες αυτές τις απαιτήσεις. Ανταπεξέρχομαι, όμως, το κάθε επάγγελμα έχει τίμημα, τώρα δεν ξέρω τι θα λένε όταν μεγαλώσουν. Κατά καιρούς μου έχουν εκφράσει παράπονα, αλλά θεωρώ έχουν καταλάβει πόσο απαιτητικό είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, και εκτιμούν το τρέξιμο που ρίχνω, και γι’ αυτό έχουν πει ότι δε θέλουν να γίνουν ηθοποιοί».

Δείτε τους στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved