Χανταμπάκης- Πηλιάκη: Η βάφτιση της κόρης τους Μαλένας στον Βόλο (exclusive photos)
Gossip Specials

Χανταμπάκης- Πηλιάκη: Η βάφτιση της κόρης τους Μαλένας στον Βόλο (exclusive photos)

Την εβδομάδα μετά το Πάσχα διάλεξαν για να βαφτίσουν την κορούλα τους, Μαλένα, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη

Η μικρούλα, έφτασε 2,5 χρονών για να μπει στην κολυμπήθρα αφού με τις συμμετοχές των γονιών της στα reality επιβίωσης Survivor και Nomads, και οι δύο έμειναν μεγάλα διαστήματα εκτός Ελλάδος και έτσι η βάφτιση πήρε αναβολή.

Μαρία Ελένη το πλήρες όνομα που της έδωσαν οι δύο νονοί της και στενοί φίλοι του ζευγαριού, Πάρης Καζάνης (που είναι νονός και του γιου του Στέλιου και της Όλγας, Μανώλη) και Παρί Αρβανίτη.

Σύσσωμη η οικογένεια ντύθηκε με dress code το navy blue, πλην της νεοφώτιστης Μαλένας που ήρθε στα ροζ ριγέ και έφυγε με κρεμ βαφτιστικά που επιμελήθηκε η Όλγα Καραβαρβέρη μαζί με τους γονείς και τους νονούς.

Η όμορφη βάφτιση έγινε στον Βόλο, εκεί απ' όπου κατάγεται ο Στέλιος Χανταμπάκης και που έχει και το σπίτι του με τον τρισευτυχισμένο μπαμπά και τον περήφανο αδερφούλη της πιτσιρίκας να βουτούν στη θάλασσα μετά το μυστήριο. Ο Μανώλης δε, ήταν αυτός που έγραψε και στον πίνακα έξω από την εκκλησία το όνομα της αδερφούλας του, μόνος του!

Η μικρή Μαλένα, δεν έκλαψε καθόλου στην κολυμπήθρα και έδειξε να απολαμβάνει τόσο το μυστήριο, όσο και την φωτογράφηση που έκαναν οικογενειακώς μετά το τέλος της βάφτισης.

Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Μαλένας Χανταμπάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved