Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι τελευταίες μέρες διακοπών και η μετακόμιση! Φωτό από το νέο τους σπίτι (pics)
Gossip Specials

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι τελευταίες μέρες διακοπών και η μετακόμιση! Φωτό από το νέο τους σπίτι (pics)

Μετά από αρκετές ημέρες διακοπών στην αγαπημένη τους Μύκονο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, εν μέσω καλοκαιριού κάνουν μετακόμιση σε νέο σπίτι στην Αθήνα.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να διακόψει λίγο τις διακοπές του ώστε να αφοσιωθεί στη μετακόμιση στο νέο του σπίτι και ύστερα να συνεχίσει ήσυχο και πάλι την ξεκούραση και τη χαλάρωσή του που τόσο έχουν ανάγκη και οι δύο.

Πριν όμως ολοκληρώσουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε όμορφες στιγμές του, με τη Χριστίνα να είναι… Μπόμπα με το κατακόκκινο μπικίνι της και τον Σάκη να απολαμβάνει βουτιές και βόλτες με τον κολλητό του φίλο και κουμπάρο Μίλτο Καμπουρίδη, σύζυγο της Μαρίνας Βερνίκου.

Η δεμένη αυτή παρέα, απόλαυσε στο νησί των ανέμων βόλτες με σκάφος, βουτιές μεσοπέλαγα, εξερευνήσεις σε ακατακοίτητες βραχονησίδες γύρω από τη Μύκονο αλλά και πολύ γέλιο, κουβέντες και βραδιές μέχρι το πρωί με καλή παρέα.

Τώρα που επέστρεψαν το έχουν ρίξει στη… δουλειά προκειμένου να τακτοποιήσουν το νέο τους σπίτι που βρίσκεται στα βόρεια προάστια και μάλιστα ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία, ποζάροντας σε μία τεράστια στοίβα από χαρτόκουτα. Σύντομα θα έχουν τελειώσει και με αυτό για να κάνουν τη νέα αρχή τους στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους.

Δείτε φωτογραφίες τους από τις τελευταίες στιγμές τους στο νησί των ανέμων αλλά και την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης από το νέο τους σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved