Τζουμάνης-Ρασέλ-Ίριδα: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Παραμύθια
Gossip Specials

Τζουμάνης-Ρασέλ-Ίριδα: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Παραμύθια

Ο Δημοσθένης Τζουμάνης ή "Γύπας" αν προτιμάτε από τον τελευταίο κύκλο του GNTM μαζί με τη Ρασέλ και την Ίριδα, πέρα από το μόντελινγκ, έχουν κάνει στροφή και στο τραγούδι -πλην της Ίριδας που έτσι και αλλιώς είναι χορεύτρια- και εμείς ήμασταν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο "Παραμύθια". 

Τα τρία μοντέλα που διέγραψαν μία πολύ καλή πορεία στο ριάλιτι μοντέλων, ο καθένας με το δικό του δυναμισμό και το δικό του ταλέντο με το που βγήκαν από το παιχνίδι, εκτός από το γεγονός ότι ήρθαν ακόμα πιο κοντά και έγιναν φίλοι, αποφάσισαν να είναι και πολύ δημιουργικοί.

Και επειδή η... ισχύς εν τη ενώσει, ο Δήμος, η Ρασέλ αποφάσισαν να γράψουν ένα τραγούδι με τίτλο Παραμύθια. Εκείνος έγραψε τους στίχους και εκείνη έβαλε τη φωνή της και κάπως έτσι φτάσαμε στη δημιουργία του βίντεο κλιπ όπου και επιστρατεύτηκε η άλλη καλή τους φίλη, η Ίριδα η οποία έτσι και αλλιώς είναι δασκάλα χορού.

Και πριν από λίγες ημέρες έδωσαν ραντεβού σε έναν καταπληκτικό χώρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για τα γυρίσματα του κλιπ.

Την ομορφιά και το ταλέντο την είχαν, είπαν να εμπιστευτούν και τα χέρια των ειδικών για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Και πράγματι, το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Εμείς βρεθήκαμε backstage στα γυρίσματα του κλιπ και σας έχουμε εικόνες. Δείτε τις φωτό στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved