Καλυβάτσης – Λούπη: Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί
Gossip Cam

Καλυβάτσης – Λούπη: Όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Για πρώτη φορά τους βλέπουμε στην παραλία.

Πρώτη Σεπτεμβρίου έκαναν το γάμο τους η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής και δεν θα μπορούσε να λείπει η κολλητή φίλη της ηθοποιού, Υρώ Λούπη, την οποία συνόδευσε ο σύντροφος της, Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο γάμος έγινε στη Σαντορίνη και αυτό στάθηκε και ως αφορμή για το ζευγάρι να περάσει ένα όμορφο και χαλαρό τριήμερο μακριά από την Αθήνα. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τους δυο ηθοποιούς να απολαμβάνουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους παρέα με την Λίνα Σακκά και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Οι δυο τους που είναι μαζί εδώ και περίπου δυο χρόνια κάνουν σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις αφού θέλουν και επιδιώκουν να διατηρούν ένα πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Τον τελευταίο χρόνο βέβαια δείχνουν να έχουν... χαλαρώσει αρκετά σε ό,τι αφορά την έκθεση και τη δημοσιότητα.

Πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφίζονται σε κοινές εξόδους αν και εφόσον ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίσει ενώ από τον περασμένο Νοέμβρη το ζευγάρι συγκατοικεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στα Μελίσσια.

«Ήθελαν από καιρό να ζήσουν µαζί για να µοιράζονται και την καθηµερινότητά τους. Και το κατάφεραν, µιας και βλέπουν πως η σχέση τους έχει προοπτική», είχε αποκαλύψει άνθρωπος από το στενό φιλικό τους περιβάλλον.

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved