Μαρία Λουίζα Βούρου: Η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της ζωής της, η πρώτη με τον γιο της! (pics)
Gossip Cam

Μαρία Λουίζα Βούρου: Η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της ζωής της, η πρώτη με τον γιο της! (pics)

Κρατώντας αγκαλιά τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος προχθές έγινε τριών μηνών, θα υποδεχτεί το νέο έτος η Μαρία Λουίζα Βούρου

Και μόνο γι' αυτόν τον λόγο η φετινή Πρωτοχρονιά θα είναι από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της καθώς η ίδια απολαμβάνει απόλυτα τον ρόλο της ως μαμά.

Η παρουσιάστρια η οποία γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά με τον ερχομό του παιδιού και δείχνει πραγματικά πολύ ευτυχισμένη.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε έξοδό της για ψώνια σε κεντρικό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων όπου δεν ήταν μόνη. Φυσικά και δεν αποχωρίζεται τον μικρό και έτσι βγήκε για ψώνια με τον μικρό στο καροτσάκι του ενώ τη συνόδευε και η αδελφή της αλλά και ο σκύλος τους. Η παρουσιάστρια ήταν συνεχώς χαμογελαστή και έδειχνε πολύ χαρούμενη, όπως συμβαίνει κάθε μέρα από τότε που έγινε μανούλα.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, ο θρησκευτικός γάμος της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου (είχαν παντρευτεί με πολιτικό το περασμένο καλοκαίρι) και η βάπτιση του μικρού τους άγγελου θα γίνει το καλοκαίρι του 2019.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved