Ελένη Τσολάκη: Στη Θεσσαλονίκη μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της!
Gossip Cam

Ελένη Τσολάκη: Στη Θεσσαλονίκη μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν, σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη για την Ελένη Τσολάκη.

Μετά το «κόψιμο» της εκπομπής της «Τι λέει;» που φημολογούταν για αρκετό καιρό πως πρόκειται να ρίξει αυλαία, η Ελένη Τσολάκη φαίνεται να διανύει περίοδο ανασυγκρότησης και προβληματισμού. Φυσικά, είναι και μία πολύ καλή περίοδος για να αναθεωρήσει κάποια πράγματα στις επαγγελματικές της επιλογές αλλά και να «στρώσει» σωστά τις επόμενες κινήσεις της.

Μέχρι τότε, είπε να περάσει λίγες ημέρες σε έναν τόπο που λατρεύει και που έχει συνδυάσει με όλες τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής της. Φυσικά, δεν είναι άλλη από τη γενέτειρά της, τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες για να ξεκουραστεί, να πάρει δυνάμεις και να επιστρέψει στην Αθήνα ανανεωμένη και δημιουργική.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την απαθανάτισε όχι μία αλλά δύο διαφορετικές ημέρες στο κέντρο της πόλης να απολαμβάνει τις βόλτες της. Την μία φορά βρέθηκε σε γνωστό studio make up για να βαφτεί ενώ τη δεύτερη εθεάθη να απολαμβάνει τον περίπατό της με μία φίλη της. Πάντα σικ ντυμένη, η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον απλό κόσμο που παρακολουθούσε κάθε της κίνηση. Οσο για την ψυχολογική της κατάσταση, μάλλον η Ελένη έχει αφήσει οριστικά πίσω της κάθε δυσάρεστη σκέψη και εξέλιξη στα επαγγελματικά της και να επικεντρωθεί στους νέους δρόμους που θα ανοιχτούν μπροστά της.

Δείτε φωτογραφίες από τις βόλτες της στη Θεσσαλονίκη...

Πηγή φωτό: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved