Η «μπερδεμένη ζωή» του Δρυμωνάκου: Η κρίση με τη Βαρβάρα και το τριήμερο με την Τσιορλίδα
Gossip Cam

Η «μπερδεμένη ζωή» του Δρυμωνάκου: Η κρίση με τη Βαρβάρα και το τριήμερο με την Τσιορλίδα

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Ευαγγελία Τσιορλίδα βρέθηκαν στην Σκύρο το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας για το Καρναβάλι και ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr τους απαθανάτισε. 

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινής δεν ήταν μόνοι τους, αλλά με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Μάλιστα, δεν το έκρυψαν ότι ήταν στο νησί παρέα, αφού και οι δυο ανέβασαν αρκετά instastories.

Ωστόσο, το ερώτημα είναι τι συμβαίνει ανάμεσα τους; Είναι φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος όπως γνωρίζουμε είχε μια μακροχρόνια σχέση με την Βαρβάρα, όπου μετά το τέλος του Survivor την επισημοποίησαν. Μια σχέση που πριν μερικούς μήνες πέρασε μια μεγάλη κρίση και είχαν διαγράψει και οι δυο όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το instagram. Μάλιστα, τότε είχε δηλώσει σύμφωνα με την Real News: «Αυτή τη στιγµή έχω επικεντρωθεί στη δουλειά µου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά µου. Αν, όµως, γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προστάτευα περισσότερο την προσωπική µου ζωή. Ηµουν και είµαι αθλητής. Πιστεύω πως το τελευταίο διάστηµα που βρέθηκα στον χώρο της τηλεόρασης την πάτησα σαν πρωτάρης και επέτρεψα να προβληθούν η προσωπική µου ζωή και η σχέση µου περισσότερο από όσο θα έπρεπε και αυτό δηµιούργησε τριβές».

Μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η σχέση του με την Βαρβάρα, αλλά όσοι είδαν τον Γιάννη Δρυμωνάκο στα στενά της Σκύρου με την Ευαγγελία Τσιορλίδα υποστηρίζουν πως ανάμεσά τους υπήρχε οικειότητα και χημεία και μάλιστα ήταν αχώριστοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved