Ελένη Μενεγάκη: Χαλαρή βόλτα και ψώνια με τον γιο της!
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Χαλαρή βόλτα και ψώνια με τον γιο της!

Μια υπέροχη σχέση.

Μαμά και γιος έχουν «χτίσει» μια καταπληκτική σχέση και μπορεί το φετινό Πάσχα να το πέρασαν χώρια, ωστόσο λίγες ημέρες πριν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί μια μοναδική βόλτα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr «τσάκωσε» την Ελένη Μενεγάκη και τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Μαμά και γιος απαθανατίστηκαν να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό πολυκατάστημα.

Όπως θα δείτε καις τη gallery που ακολουθεί, η διάθεση τους ήταν χαλαρή και όμορφη αφού τόσο η Ελένη όσο και ο Άγγελος απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί ακόμη κι όταν πρόκειται για ψώνια.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. Όπως ήδη σας έχουμε γράψει η ξανθιά παρουσιάστρια πέρασε αυτές τις ημέρες σε εξωτικό προορισμό ενώ ο Άγγελος βρέθηκε με συγγενείς στην Κάρυστο.

Έκανε Πάσχα με τη γιαγιά του, Ζέτα Μισόκαλου και τον θείο του, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος ήταν με την αγαπημένη του Φένια. Η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη, όπως είναι γνωστό, έχει εξοχικό στην Κάρυστο και πολλές φορές επισκέπτονται το υπέροχο νησί.

Όσο για την Ελένη με τον Μάκη και τα υπόλοιπα παιδιά;

Την Μεγάλη Εβδομάδα η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από το πρώτο της μπανάκι. Ενώ λίγες ημέρες μετά έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους ποστάροντας ακόμα μία φωτογραφία από τις διακοπές της!

Η Ελένη έγραψε χαρακτηριστικά: «Χριστός Ανέστη . Υγεία , αγάπη και γαλήνη στις ψυχές μας». Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved