Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες φωτογραφίες της λίγο πριν σαλπάρει για... Αιγαίο (photos)
Gossip Cam

Ελένη Μενεγάκη: Οι τελευταίες φωτογραφίες της λίγο πριν σαλπάρει για... Αιγαίο (photos)

Για την Ελένη Μενεγάκη η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να γεμίσει τις βαλίτσες της και να φύγει για διακοπές.

Η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του Alpha βρίσκεται εκτός Αθηνών, με την ίδια να έχει κοινοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές της, με ένα μπικίνι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Μάλιστα, πολλοί σχολίασαν τους κοιλιακούς της, ενώ εκείνη παραδέχτηκε ότι δε γυμνάζεται, ούσα ειλικρινής στους followers της.

Λίγο πριν αναχωρήσει ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την απαθανάτισε στη Ραφήνα απ' όπου παίρνει το πλοίο για την Άνδρο. Βέβαια, εκείνη δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι βρίσκεται στο νησί του Μάκη Παντζόπουλου, το μόνο που έχει αναφέρει ως τοποθεσία στα social media είναι το Αιγαίο.

Η χρονιά για εκείνη ήταν επιτυχημένη τηλεοπτικά, αφού η εκπομπή σημείωσε καλή απόδοση στους πίνακες τηλεθέασης κι εκείνη παραδέχτηκε ότι η σεζόν που διένυσε ήταν από τις πιο γρήγορες που έχει να θυμάται.

Αυτό που έχει ανάγκη η παρουσιάστρια τώρα είναι στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της, με σκοπό να αποφορτιστεί από την έντονη καθημερινότητα και να περάσει ποιοτικό χρόνο μακριά από την Αθήνα.

Σαφώς, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα βρίσκονται στην καλοκαιρινή της ατζέντα, αφού η ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Νάνσυ Παραδεισάνου σημαίνουν νέες προσθήκες.

Δείτε την στην τελευταία της βόλτα πριναναχωρήσει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved