Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψάχνει προσκλητήρια για τη βάφτιση του γιου της (photos)
Gossip Cam

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψάχνει προσκλητήρια για τη βάφτιση του γιου της (photos)

Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση του Γιάννη - Εφραίμ έχουν ξεκινήσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τρέχει για τα προσκλητήρια.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Alpha βρίσκεται ακόμη στην Αθήνα, αφού η εκπομπή την οποία παρουσιάζει δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της για φέτος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σταματίνα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορρείων προαστίων με την ίδια να κάνει έρευνα αγοράς για τα προσκλητήρια του μικρού της.

Κοιτούσε τα μαγαζιά και μιλούσε στο τηλέφωνο, προφανώς για να ανταλλάσσει απόψεις και να παίρνει γνώμες.

Ο μικρός Γιάννης-Εφραίμ Σοφός είναι ενός έτους και το όνομά που θα πάρει προέκυψε ως εξής. Το πρώτο είναι το όνομα του πεθερού της παρουσιάστριας, ενώ το δεύτερο από τον Άγιο Εφραίμ, που για το ζευγάρι είναι προστάτης όπως έχει η παρουσιάστρια πει.

«Είμαστε παραδοσιακοί σε αυτά τα ζητήματα. Ιωάννης ήταν το όνομα του πεθερού μου. Το δεύτερο όνομα προέκυψε από το γεγονός πώς ο Θέμης και εγώ έχουμε προστάτη τον Άγιο Εφραίμ. Εγώ επισκέπτομαι την μονή από μικρή ηλικία.

Ο Θέμης είναι δικηγόρος της μονής, ενώ ήταν και ο πατέρας του. Όλο αυτό ήταν κάτι το οποίο είχαμε συζητήσει από το πρώτο ραντεβού μας. Από την πρώτη φορά, λοιπόν, που έμεινα έγκυος είχαμε πει πως, εάν είναι αγοράκι, θα του δώσουμε και το όνομα του Αγίου Εφραίμ» είχεπει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες με την αναζήτηση προσκλητηρίων...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved